Haberler

Kocaeli Ekmek Fırının Bacası Çatıyı Tutuşturdu

Ekmek fırının bacası çatıyı tutuşturduKocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde bir ekmek fırının bacasından yükselen alevler yan tarafında bulunan çatı katını tutuşturdu.

Ekmek fırının bacası çatıyı tutuşturdu

Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde bir ekmek fırının bacasından yükselen alevler yan tarafında bulunan çatı katını tutuşturdu. Alevlerin kapladığı çatı katı kullanılmaz hale geldi.

Bugün öğle saatlerinde, Sahil Mahallesi Millet Caddesi'nde bulunan bir ekmek fırınının bacasından yükselen alevler yan tarafında bulunan Yaşar Usta'ya ait iki katlı evin çatı katına sıçradı. Yangını gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdiler. Rüzgarın da etkisiyle alevler çatı katını sardı. İzmit ve Gölcük'ten gelen itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. Alevlerin kapladığı çatı katından gelen patlama sesleri ise korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Bir itfaiye aracının müdahalesi sırasında hortum patlayınca sular kısa bir süre yere aktı. Başka bir itfaiye aracından getirilen yeni bir hortumla müdahaleye devam edildi. Yaklaşık yarım saat süren söndürme çalışmalarının ardından yangın kontrol altına alınırken, çatı katı kullanılmaz hale geldi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title