Haberler

Kocaeli'de Baba 18 Yaşındaki Kızını Öldürdü

Güncelleme:

63 yaşındaki İsmail D., geçtiğimiz günlerde bir kız çocuğu dünyaya getiren 18 yaşındaki kızı Fatma D.'yi öldürdü.

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde akşam saatlerinde bir baba tartışığı kızını silahla öldürdü.

KOMŞULARI SİLAH SESİNİ DUYDU

Edinilen bilgi ve iddiaya göre, Karamürsel Tabakhane Mahallesi Plaj yolu üzerinde bulunan Arapoğlu apartmanının birinci katında yaşayan İsmail D. (63), henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kızı Fatma D.'yi (18) silahla öldürdü. Komşuların silah seslerini duyması üzerine olay yerine çağrılan polis ekipleri babayı gözaltına aldı.

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DOĞUM YAPMIŞTI

Eve gelen 112 sağlık ekipleri Fatma D.'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Babasının silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybeden Fatma D.'nin geçtiğimiz günlerde bir kız çocuğu dünyaya getirdiği öğrenildi.

Evde yapılan incelemenin ardından genç kızın cansız bedeni Karamürsel Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karamürsel 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

akli selim olMobil-ANDROID:

kizini oldurmeyi namus temizligi sanan zihniyetin olmaz olsun senin gibi varliklar Allah belanizi versin

58
14
yanıtYanıtla
elaa:

Zamanında bende bir hata yaptım aşık oldum....ama allahtan benim annem ve babam bana sahip çıktılar..babam rahmetli bana bir söz söyledi..seni ben affettim dua et allahda affetsin..

47
6
yanıtYanıtla
eylul:

Yaziklar olsun o vuran babaya öldurmek yerine sahip ciksaydin ya kizina biri mezara birisi ise cehenneme gitsin babaya yaziklar olsun

25
14
yanıtYanıtla
Yaw he heMobil-IOS:

Şeref

27
7
yanıtYanıtla
elife:

nolacak şimdi o geride kalan minicik bebeğe vicdansız baba, kızın istemiyorduysan bıraksaydın devlete sığınsaydı

27
5
yanıtYanıtla
rfat:

Bebeğin babasını öldürmek lazim aslında 18 yaşından küçükle nasil birlikte oluyor, umarım bu yönüde araştırılır o serefsizde cezalandırılır.

22
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

GEREKENİ YAPMIŞ SADECE ALLAH HİÇBİR BABAYA VE EVLADA YAŞATTIRMADIN

3
18
yanıtYanıtla
DadasMobil-ANDROID:

Yazik ne olur olsun o senin canindan bir parca idi olmaz losun senin gibi baba

15
4
yanıtYanıtla
RamboDortmund:

Kim bilir ne dertleri vardi yinede cok aci bir olay bu devir kotu devir Allahim sen buyuksun insanliktan yavas, yavas ciktik kin ve nefret icimizde nedense?

17
2
yanıtYanıtla
SPECTRASEF:

ALLAH RAHMET EYLESİN BEBEK ANNESİZ KALDI

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title