Haberler

Kocaeli Arıtma Tesisinde Çalışmalar

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Kocaeli'de inşa edilen Kocaeli Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Kocaeli'de inşa edilen Kocaeli Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Keleş, yaptığı yazılı açıklamada, şehrin kuzeyinde hayata geçirilen entegre atıksu arıtma tesisi projesi ile Kocaeli'nin altyapı geleceğine önemli bir garanti oluşturduklarını belirtti.

50 milyonluk yatırımla ilçenin atık sularını inşa ettikleri 121 kilometrelik hat ile toplayarak Kocaeli Atıksu Arıtma Tesisimizde en ileri teknoloji ile arıtacaklarını ifade eden Keleş, şunları kaydetti:

"Şehrimizin birçok ilçesinde yüksek teknolojiye sahip atık su arıtma tesisleri inşa ettik. Planladığımız projeleri hayata geçirerek bu tesislere yenilerini ekliyoruz. Karasu Atıksu Arıtma Tesisimizden sonra şehrimizin kuzeyi için yeni bir tesis daha inşa ediyoruz. Kocaali Atıksu Arıtma Tesisimizin de gövdesi büyük oranda tamamlandı. Ekiplerimizin yoğun gayretleriyle atık su arıtma tesisimiz yükseliyor."

Keleş, şehrin altyapı geleceğini garanti altına alacak projelerde temel hassasiyetin çevre olduğunu vurguladı.

Sakarya'nın 16 ilçesinde atık su arıtma tesisleri ve entegre kanalizasyon hatları inşa ederek şehrin atık sularını yüksek teknoloji ile arıttıklarını belirten Keleş, açıklamasında şunları kaydetti:

"Kocaali ilçemizde hataya geçirdiğimiz dev projede çalışmalar sürüyor. Yatırımımızın değeri 50 milyon lira ve en önemli bölümünü arıtma tesisimiz oluşturuyor. Atık su havuzlarının inşası tamamlandı. Kontrol ve makine odalarımızda çalışmalar sürüyor. Tesisimiz büyük oranda tamamlandı. Hızlı bir şekilde Kocaali Atıksu Arıtma Tesisimizi tamamlayarak inşallah ilçemizin tüm atık su sorununu ortadan kaldıracağız. 6 adet terfi merkezimizde şuanda hazır durumda. Projenin tamamlanmasıyla Kocaeli'nin atık su sorununu çözüme kavuştururken Karadeniz'i de korumuş olacağız. Sık sık dile getiriyoruz; hedefimiz tüm ilçelerimizi atık su arıtma tesisleri ile buluşturarak şehrimizin geleceğini önemli bir garanti oluşturmak."

Kaynak: AA / Güncel

Rüstem Keleş Kocaali Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title