Haberler

Koç Üniversitesi Bahar Şenliği'nde Yıldızlar Şöleni

Güncelleme:

Koç Üniversitesi Sosyal Aktiviteler Kulübü tarafından düzenlenen Bahar Şenliği'14, bu sene 10 Mayıs Cumartesi günü Rumelifeneri Kampüsü'nde gerçekleşti.

Koç Üniversitesi Sosyal Aktiviteler Kulübü tarafından düzenlenen Bahar Şenliği'14, bu sene 10 Mayıs Cumartesi günü Rumelifeneri Kampüsü'nde gerçekleşti. Katılımcılara müzik şöleni yaşatan festivalde, Gogol Bordello, Mabel Matiz, Triggerfinger ve Sıla canlı performanslarıyla sahne aldı. Yapı Kredi Play'in ana sponsorluğunda düzenlenen festivale bu yıl yağmura rağmen binlerce coşkulu müziksever katıldı.

Yapı Kredi Play'in ana sponsorluğunda Koç Üniversitesi Sosyal Aktiviteler Kulübü tarafından düzenlenen Bahar Şenliği'14 bu yıl da katılımcılara unutulmaz bir müzik festivali yaşattı. 4 sanatçı 15 saat boyunca aralıksız müziğe sahne olan şenlikte, Mabel Matiz, Triggerfinger, Gogol Bordello ve Sıla canlı performanslarıyla sahne aldı.

Sabahın erken saatlerine kadar süren festivalde, eğlenceli outdoor oyunlarıyla ödüllü yarışmalar ve etkinlikler de şenliğin ayrılmaz parçalarından biri olarak yer aldı.

Koç Üniversitesi öğrenci ve mezunlarının ötesinde tüm İstanbul'a açık bir etkinlik olan Koç Üniversitesi Bahar Şenliği bu yıl da binlerce müziksevere ev sahipliği yaptı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Koç Üniversitesi Rumelifeneri Gogol Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title