Haberler

Koalisyon Güçleri, IŞİD'e Bomba Yağdırıyor

Güncelleme:

Uluslararası koalisyon güçleri, IŞİD'in kontrolünde bulunan Rakka kentine 16 hava saldırısı düzenledi.

ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon güçlerinin, Suriye'de terör örgütü IŞİD'in kontrolünde bulunan Rakka kentine 16 hava saldırısı düzenlediği bildirildi.

HAREKET ALANI DARALTILDI

Doğal Kararlılık Operasyonları Birleşik Ortak Görev Gücü'nden yapılan açıklamada, ABD'nin öncülüğündeki koalisyon güçlerinin 4 Temmuz'da Suriye'de IŞİD'in kontrolündeki Rakka'da yaptığı hava saldırılarında, başarılı şekilde örgütün hareket alanının daraltıldığı kaydedildi.

BASKI ARTTI

Örgütün kontrolündeki binaların ve Suriye içindeki transit yolunun imha edildiği bilgisi verilen açıklamada, Suriye'nin kuzeyinde "sahadaki kuvvetlerin eylemleriyle birleşen" hava saldırılarının da IŞİD'e yönelik baskıyı artırdığına vurgu yapıldı.

SURİYE'DE PLANLANMIŞ EN BÜYÜK HAVA SALDIRILARI

Doğal Kararlılık Operasyonları Birleşik Ortak Görev Gücü Sözcüsü Thomas Gilleran, örgütün "sözde başkentinde" ulaşım ve iletişim güzergahlarına yönelik saldırıların büyük bir kararlılıkla yerine getirildiğini belirterek, "Bu hava saldırıları bugüne dek Suriye'de planlanmış en büyük hava saldırılarıydı. Saldırılar, IŞİD'in Rakka'dan hareket etme yeteneğini zayıflatan etkiye sahip olacak" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Dünya

Suriye Rakka Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (103)

Hakan:

Bilinmeyen bir denklem deyil. Abd siz sallaksiniz deyip oyununu acik bir sekilde oynuyor cünki ortadoguda Abd nin oyunlarina dur diyecek bir ülke yok. Yakinda p..y...d...li yatak arkadaslarini yerlestirirler oraya..

213
6
yanıtYanıtla
00000000:

KÜRT DÜSMANLARININ İÇİ YANIYORDUR ŞIMDI MUTTEFIKLERINE BOMBA YAGIYORMUS

56
110
yanıtYanıtla
Hakan:

Birakin angelina messiyi..Hangi müslümanin yaptigi bir iyilik haber olmustur gavur medyasinda..Tabiki duymazsiniz müslümanin iyiliklerini. Kendi yaptiklari iyilikler yayinlanir hep.

130
4
yanıtYanıtla
Dadas:

Pkk yi bombolasana ERMENILERI BOMBALASANA..

101
27
yanıtYanıtla
Hakan:

Ilginc olan, israil bu isid den hic rahatsiz olmamistir ve kendisine hic tehdit olarak görmemistir. Isid e israile hic bir zaman tehdit savurmamistir. Demekki bu isid in din le alakasi yok amac baska. Bide haberlerde yazildigi gibi güclü deyil. Para babalari ABDdddddd. Israil ondan korkmuyor bence. Isid i bati medyasi bir efsane haline getirdi. Bati medyasi demek israil medyasi demek..fazla düsunmeye gerek yok arkadaslar..ABD demek israil demek..

121
3
yanıtYanıtla
TÜRKLERİN DAMADI:

Biji abd kahrolsun tc arabistan katar

34
80
yanıtYanıtla
Hakan:

Her sakalliyi hoca zanedip arkasinda secdeye durmayin, her müslümanim diyene kanip arkasindan gitmeyin. Iman lazim iman sadece ibadetle olmaz müslümanlik.Insanlar tembel olmus kuran okumuyor, dogru olan orda yaziyor dogru olani herkez kendi okuyabilir. Böylece dais mais yok olur hocayim diyenlere firsat vermeyiz yanlislar azalir cahillik azalir insallah savaslar azalir..Amin.

85
1
yanıtYanıtla
mardinli1i Mobil-ANDROID:

maraşlı 30 yıldır sizde pkk yi yenemyonuz neyin kafası bu

18
60
yanıtYanıtla
?:

neden acaba kürtlerin olduğu bölgelerdeki işid mevzileri bombalanıyor koalisyon tarafından çok manidar değilmi?

60
15
yanıtYanıtla
Hakan:

Pkk adam gibi karsinda dursa yenerdin, vurup silahlarini saklayip ben mazlum cobanim, sadece sürümü kaybettim ondan daglarda dolasiyorum derse, o adami normal bir vatandasdan ayirt etmek zordur, bundan pkk bitmedi mardinli vatandasim. Pkk zaten terör listesinde deyilki avrupada cirit atiyor hemde mini etekle..

68
6
yanıtYanıtla
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title