Haberler

Knorr ve Vodafone Çiftçi Kulübü Kahramanmaraş'ta

Güncelleme:

Vodafone Türkiye ve toprağın bereketini korumak üzere sürdürülebilir tarımı destekleyen Knorr, çiftçiler için güçbirliği yapıyor.

Dünyada örnek gösterilen Vodafone Çiftçi Kulübü programıyla yüzbinlerce çiftçinin mobil iletişim teknolojileriyle bereketini artıran Vodafone Türkiye ve gelecek nesillerin kaynaklarını ve toprağın bereketini korumak üzere sürdürülebilir tarımı destekleyen Knorr, çiftçiler için güçbirliği yapıyor. Knorr ve Vodafone işbirliği kapsamında Vodafone Çiftçi Kulübü Eğitim Tırı, 25-26 Eylül ve 8-13 Ekim tarihleri arasında Kahramanmaraş'ta vereceği sürdürülebilir tarım eğitimleri ile çiftçilerle buluşacak. Toprağın bereketini gelecek nesillere aktarmak için gerçekleştirilen eğitimler kapsamında toplam 4 ilde 1.500 çiftçiye ulaşılması hedefleniyor.

Vodafone'un Türkiye'deki milyonlarca çiftçinin hayatını kolaylaştırmak ve onlar için değer yaratmak hedefiyle hayata geçirdiği Vodafone Çiftçi Kulübü ile 2011 yılından bu yana sürdürülebilir tarım vizyonuyla Türkiye'nin pek çok bölgesinde projeler yürüten ve çiftçilere eğitim veren Knorr tarımda sürdürülebilirlik için güçlerini birleştiriyor.

İşbirliği doğrultusunda Gaziantep, Diyarbakır, Kahramanmaraş ve Mersin'de eğitimler vermek üzere 15 Eylül'de yola çıkan eğitim tırı 2.500 km yol katederek 1.500 çiftçiye; toprağı, su kaynaklarını, çiftçiyi, biyoçeşitliliği ve tarımsal hammaddenin geleceğini koruyan sürdürülebilir tarım uygulamaları hakkında teorik eğitimler verilecek. Proje kapsamında ayrıca Vodafone Çiftçi Kulübü üyelerine SMS ile sürdürülebilir tarım hakkında bilgilendirmeler yapılacak ve SMS kampanyası ile 800 bin çiftçiye ulaşılacak.

Eğitim Tırı Kahramanmaraş'ta…

Knorr-Vodafone işbirliği kapsamında Vodafone Çiftçi Kulübü Eğitim Tırı, 15 Eylül'de yolculuğuna Gaziantep'ten başladı. 25-26 Eylül tarihleri arasında Kahramanmaraş'ın Hacımustafapaşa Köyü'nde, 8-9-10 Ekim'de Karacasu Köyü'nde ve 11-12-13 Ekim'de Güzelyurt Köyü'nde Doğru Tarımsal Sulama, Toprak Tahlili ve Gübre Kullanımı, Çevreye Duyarlı Tarımsal Üretim ve Sonuçları konu başlıklarında eğitimler verecek olan tırın sonraki durağı ise Mersin olacak.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Vodafone Türkiye olarak, çifte sorumluluk anlayışımız doğrultusunda, ticari faaliyetlerimiz kadar sosyal yatırımlarımıza da büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda 2009 yılında hayata geçirdiğimiz Vodafone Çiftçi Kulübü, bugün artık dünyaya örnek oluşturan bir sosyal iş modeline, çok güçlü bir platforma dönüştü. 800 bini aşkın çiftçimizi mobil iletişim teknolojilerinin avantajlarından yararlandıran bu platformla, ülkemiz tarımının gelişmesi için önemli bir destek sunuyoruz. Çiftçileri iş süreçlerinde daha bilinçli ve daha donanımlı kılmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz eğitim çalışmaları, programımızın en önemli bileşenlerinden birini oluşturuyor. Knorr ile başlatmış olduğumuz eğitim seferberliği ile Vodafone Çiftçi Kulübü'nün imkânlarını bu eğitim kampanyasının hizmetine sunacağız. Türkiye'de tarımsal ve kırsal kalkınma hamlesinin hızlandırılmasına önemli katkılar sağlayacağımıza inanıyoruz."

Unilever Türkiye Gıda Kategorisi Pazarlama Direktörü Ali Coşkun, "Knorr olarak dünyada olduğu gibi Türkiye'de de doğal kaynakların gelecek nesillere aktarılması için çalışıyoruz. Tüketicilerimizin sofralarına getirdiğimiz malzemelerin kaynağının sonsuz olmadığını biliyoruz. Bu nedenle sürdürülebilir tarım bilincini yaratmak ve geleceğimize sahip çıkmak için çalışıyoruz. Tarımın rolü ülkemiz için oldukça büyük, Knorr olarak sürdürülebilir tarım bilinci için yaktığımız kıvılcımı işbirlikleriyle güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda Vodafone ile el ele verdik. Bu işbirliği ile Türkiye'nin pek çok yerinde çiftçilere ulaşma fırsatını yakalayacağız. İşbirliğimizin sonucunda 4 farklı ilde yaklaşık 1.500 çiftçiye ulaşacak ve sürdürülebilir tarım uygulamaları hakkında bilgilendirmeler yapacağız. İşbirliklerimiz kapsamında 2013 yılı sonuna kadar 7100 çiftçiye ulaşmayı hedefliyoruz. Knorr olarak çiftçilerin sürdürülebilir tarım alanındaki farkındalığını artırmak için çiftçi eğitimlerimize hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kahramanmaraş Gaziantep Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title