Haberler

Trabzonlu Öğrencinin Sözleri Başına İş Açtı

Güncelleme:

KKTC'de Abbas Güçlü ile Genç Bakış programında söz alan üniversite öğrencisi Enes Aksoy'un yaptığı açıklamalar KKTC'de tartışmalara sebep oldu.

Aslen Trabzonlu olan Aksoy, bazı Kıbrıslı ev sahiplerinin döviz cinsi yüksek fiyatlarla öğrencilere ev kiraladığını ve bu durumun öğrencileri ve ailelerini zor durumda bıraktığını söylemiş, yüksek kira fiyatları karşısında öğrencilerin tepki göstermesini istemişti. Aksoy canlı yayının heyecanı ile maksadını aşan konuşmasında, "Bu durum böyle devam ederse Kıbrıs'ı, Kıbrıslılara dar etmeyen namerttir." ifadesini kullanmıştı.

KIBRIS TÜRK HALKINDAN ÖZÜR DİLEDİ

Program sonrasında kamuoyunda büyük tepki alan sözlerinin ardından İHA muhabirine konuşan Aksoy, Kıbrıs Türk halkından özür diledi. Aksoy, sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek, Kıbrıs Türk halkını hedef almadığını, aksine Kıbrıs Türk halkını çok sevdiğini, kasıtlı olarak sözlerinin farklı noktalara çekilmek istendiğini söyledi.

ÇALIŞTIĞI İŞ YERİNDEN KOVULDU

Çalıştığı iş yerinde yapılan baskılar sonucunda işinden kovulduğunu ve sürekli tehdit aldığını ifade eden Aksoy, sosyal hayatının alt üst olduğunu, özür dilemesine rağmen kendi adına bir linç kampanyası başlatıldığını ve bu kampanyanın okul hayatını tehlikeye soktuğunu gördüğünü söyledi.

Aksoy ayrıca, bazı siyasilerin konuyu meclise taşıyarak kendisinin adadan gönderilmesi yönünde tepki koyduklarını belirtti. Aksoy, konunun bu noktaya gelmesinden üzüntü duyduğunu ve aleyhinde yapılmak istenen linç girişimlerini üzüntü ile karşıladığını dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abbas Güçlü Genç Bakış Kıbrıs Güncel Haberler

500

Yorumlar (36)

qwertqwert@hotmail.com:

Trabzonlu faşistlerden düzgün bi konuşmayı beklemek saçmalık olur zaten

10
43
yanıtYanıtla
adam gibi adamfurkan_@hotmail.com:

helel olsun trabzonluya dogru soyluyor

33
14
yanıtYanıtla
Mertkontaktime@hotmail.com:

ulan yalakalik yapma kazoglu madem söyledin sözü arkasinda kal standart menfaatci karadeniz modeli

22
23
yanıtYanıtla
vatandaşnemesiss_01_01@hotmail.com:

bu kıbrıslıları adam ettik ülke yaptık adamların yaptıklarına bak

28
9
yanıtYanıtla
ZAGROSpiereloti34@hotmail.com:

BIR DILI BILE KALMAMIS BU HAMSI KAFALI TOPLAMA YOPLUM LAZ.LAR BOYLEDIRLER ONCE ATARLAR ZORU GORUNCEDE GERI TOPLAYIP YALAR YUTARLAR..

10
27
yanıtYanıtla
hamsiselnes_kalyoncu@hotmail.com:

sen fenerlisin heralde zagros kafa evet trabzona gel sana hamsi yedirelim yalar yutarsın valla zagrosss

yanıt0
yanıt0
EWREKAugur2004ugur@gmail.com:

DOĞRU SÖYLEYENİ KIBRISTAN KOVARLAR!!!!?????........

35
2
yanıtYanıtla
ali olgunaliolgun61@hotmal.com:

yavru kıprıs her sene türkiyemizden 1-2 milyar dolar hibe para alıyor ve tüm nüfusun her bireyi kıbrıs devletinden en az 1, yaygın olan 2 maaş alıyor. bizim türk vatandaşlarını ayrıyeten soyuyorlar. ve kandilerine hibe edilen devlet hazinesinide hileli belgelerle gene soyuyorlar. sevgiye gelince rumları anadolu türklerinden de daha çok seviyorlar.

33
3
yanıtYanıtla
can cancanese@hotmail.de:

Git memlektinde oku...herkez ayiğini yorganina göre uzatsin...Türkiye'de oku...yoksa yetersizmi geldi sana Türkiye..afra tafra salliyorsun...ilk kaçanda sen olmuşun ama...anana babana yazik...!

10
25
yanıtYanıtla
nesrinselnes_kalyoncu@hotmail.com:

sen trabzona gel istersen

yanıt0
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title