Haberler

Kızları IŞİD Tarafından Kaçırılan Baba Görme Yetisini Kaybetti

Güncelleme:

4 kızını IŞİD'in kaçırdığı acılı baba önce görme yetisini kaybetti ardından da konuşma yetisini.

IŞİD'in Şengal'e (Sincar) saldırısında 4 kızı örgüt tarafından kaçırılan acılı baba, gözlerini ve konuşma yetisini kaybetti.

ÖNCE GÖZLERİNİ KAYBETTİ SONRA DA KONUŞMA YETİSİNİ

4 kızı örgüt tarafından kaçırılan Ezidi Kürt babanın 10 yaşındaki oğlu ise başka bir Kürt ailenin sahip çıkmasıyla IŞİD'lilerden kurtulabilmiş. Çocuklarının acısından her gün ağlayan adam, önce gözlerini kaybetmiş sonra da konuşma yetisini.

KIZLARIN AKIBETİ BİLİNMİYOR

Örgütün elindeki kızlarının akıbeti ise bilinmiyor. Resmi rakamlara göre IŞİD'in Şengal'e saldırısından bu yana 280 Ezidi Kürt kadından haber alınamadı. IŞİD'in elinden kurtulan kadın sayısı ise 731.

Kaynak: Rudaw

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (53)

batmanMobil-ANDROID:

allah yardimcinnizolsun işid denan pisliğ inşallah yokolur gider

66
0
yanıtYanıtla
Samsunlu TürkkanmobilWeb@haberler.com:

Allah sizlere yardımcı olsun.. Bir Türk kızı olarak içim çok yanıyor biliyorum Türk faşistleri ülkücüler Kürtlerin başına gelen bu durumda çok mutlular.. Ama bunu diliyorum Allahımda kimki Kürtlerin bu durumuna seviniyor ve mutlu oluyorsa Allah onlarında bacılarının ve annelerinin başına getirsin. Lütfen artık iülkücü faşistlere yol vermeyelim...

49
12
yanıtYanıtla
Doğu beyazitm@m.m:

30 bin şehit samsundan çikmadi hepsi doğuda sehit oldu sen burda yazabiliyorsan onlar sayesinde kimi savuyorsun hainlerimi allah süphesiz adeleti dosdoğru verendir bazilarini şimdi bazilarini bir mühlet erteler.Allah züllme uğramislarin yardimcisi olsun ama içlerindeki o fesatçilara firsat vermesin....

yanıt19
yanıt2
...:

samsunlu türkkan. . . ben bir ülkücüyüm. . . senin sandığının aksine ben ve biz ülkücüler kürt kardeşlerimizin yanındayız. . . bizler terör örgütü pkkya karşıyız. . . akepe ise terör örgütü ile işbirliği içerisinde kürt kardeşlerimizi onların kucağına atmakta. . . işid denen oluşumda akepeninde rolü var. . . suriyede yaptığı hatalar neticesinde şimdi işid denen zalimler cirit atıyor. . . bu gözü yaşlı babanın durumuna en çok bizler üzülüyoruz. . . akepeliler gibi timsah göz yaşları dökmüyoruz. . .

yanıt13
yanıt1
KURT BEYm@m.m:

Sen belliki chp lisin. Samsun dan 100 yakin şehit var.sen bunu biliyormusun cikmìşsin burada insani nutuk atiyorsun.

yanıt5
yanıt3
yiyeyim palavranızı:

ben bu topraklara ayak bastığımda dünyaya kan kusturn bizans hakimdi. . . kelle aldım can verdim. . . nasıl diyor birileri benim koparıp memleket kuracam diye. . . binlerce yıllık bu topraklarda yaşadığını iddia edenler niye alıp kurmadınız zaman ellerinden kendi memleketinizi . . . şimdi diyeceksiniz biz onlarla siz gelene kadar kardeş gibiydik

14
23
yanıtYanıtla
zazomobilWeb@haberler.com:

Laan bir daha soyluyorum icinizdr o kadar lanetli turkler varki..ister istemez insan lanet ediyor...laan insan bu kadarmi kinci olur..adamin dini irki ne olursa olsun.buna sevinen zavalli insanlar var...yaziklar olsun

21
6
yanıtYanıtla
sinan:

ezidi Müslüman değil gebersinler bizene ezidile düşünsün

0
26
yanıtYanıtla
dadaşMobil-ANDROID:

kürt türk kardaş dır akıllı olun

22
1
yanıtYanıtla
KARA:

Sefil arzuları için bu işit lanetini Müslümanların başına saran malum ülkelere bin lanet olsun. Müslümanlar da bir araya gelip bu pislikleri temizlemeyi lütfen gündemlerine alsınlar.

22
1
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title