Haberler

Kızkalesi'nin Güvenliği 15 Mobese ile Sağlanacak

Mersin'in Erdemli ilçesindeki UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde yer alan Kızkalesi'nin çevresine, yeni turizm sezonu öncesi 15 MOBESE kamerası takıldı.

Mersin'in Erdemli ilçesindeki UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde yer alan Kızkalesi'nin çevresine, yeni turizm sezonu öncesi 15 MOBESE kamerası takıldı.

Erdemli Emniyet Müdürü Ali Doğan, Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Çalışkan ve yönetimini ağırladığı ziyarette, ilçenin en önemli turizm merkezlerinden Kızkalesi'nin güvenliğinin arttırıldığını söyledi.

Bölgeye gelen misafirlerin huzurunun önemine değinen Doğan, "Kızkalesi'nde tatilcilerin ve bölgeye gelen misafirlerin huzur içinde tatillerini yapmaları için gereken her türlü tedbirler alınacak. Bu aşamada Mersin Emniyet Müdürlüğü ve Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğünün yakın takip edeceği 15 adet MOBESE kamerası kuruldu. Yani, Kızkalesi olası hırsızlık ve asayiş bozucu olaylar başta olmak üzere birçok konuda üçlü denetimle MOBESE takibinde olacak." dedi.

Doğan, Kızkalesi Polis Merkezinin de vatandaşların her türlü istek ve görüşünü iletebileceği, yardım isteyebildiği bir merkez haline getirdiklerini belirterek, şöyle konuştu:

" Bu huzur ilçesinin huzurunu ne şartta olursa olsun bozmak isteyenlere müsaade etmeyeceğiz. Kızkalesi'nde halkın en fazla şikayet ettiği hırsızlık olayının önüne geçmek için özel timler de kuracağız. Bu konuda Kızkalesi Polis Merkezine takviye ekipler göndereceğiz. Yani niyeti huzuru bozmak olanlara aman vermeyip bu işi Kızkalesi'nde yapmak için gelenler bin pişman olacaklar. Ben bu konuda Kızkalesi esnafından büyük destek göreceğimizi umut ediyorum."

Hüseyin Çalışkan da çalışmalardan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, yerli ve yabancı turistlerin huzur içinde tatil yapabilmesinin el birliğiyle sağlanacağını vurguladı.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Çalışkan Kızkalesi Erdemli Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title