Haberler

Kızını Son Yolculuğuna Kucağında Taşıdı

Ordu'da 10 yıllık evli çiftin iki buçuk ay önce tüp bebekle dünyaya gelen Asya Türk adlı bebeği kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybetti.

Ordu'da 10 yıllık evli çiftin iki buçuk ay önce tüp bebekle dünyaya gelen Asya Türk adlı bebeği kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybetti. Avukat olan baba 36 yaşındaki Atilla Türk, kızını son yolculuğuna kucağında taşındı.

Ordu'nun Efirli Köyü'nde yaşayan ve 10 yıldır evli olan 32 yaşındaki Melike ile Avukat olan eşi Atilla Türk, tüp bebek yöntemiyle yaklaşık iki buçuk ay önce bir kız çocuğu sahibi oldu. 10 yıl sonra bebek sevinci yaşayan çift bebeğe Asya adını verdi. Doğuştan kalp rahatsızlığı teşhisi konulan küçük bebek 2 ay önce tedavi için İstanbul'da özel bir hastaneye götürüldü. Dün kalp ameliyatı öncesinde anjiyo yapılan Asya bebeğin kalbi durdu. Tüm çabalara rağmen doktorlar kalbini çalıştıramayınca Asya bebek hayatını kaybetti. Asya bebeğin cenazesi toprağa verilmek üzere İstanbul'dan Ordu'da ki baba evine getirildi. Orta Camide yapılan törenin ardından bebek aile mazarlığında toprağa verildi. Acılı baba Atilla Türk ve anne Melike Türk taziyeleri kabul ederken gözyaşlarını tutamadı. Asya bebeğin tabutu üzerine küçük şapkasını koyan baba Atilla Türk, isminin yazıldığı tabelaya da "Asya Melek Türk" diye yazdı. Törenin ardından kızının küçük tabutunu kuçaklayan Baba Atilla Türk, göz yaşları arasında taşıdı.Türk ailesinin komşusu olan Hacı Aydın, çiftin çocuk sahibi olmayı çok istediklerini ancak olamayınca tüp bebek yöntemini denediklerini belirterek, "Doğduğu günden beri hastanede tedavi altındaydı. Çocukları olduğu için çok sevinmişlerdi, bizlerde çok sevindik. Pazartesi kalp ameliyatı olacaktı" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title