Haberler

Kızını Evden Dışarı Çıkardı, Eşini Tabancayla Öldürdü

Güncelleme:

Tunceli'de dün akşam evde eşiyle tartışan Özgür T, 12 yaşındaki kızını dışarı çıkardıktan sonra eşi Meral T.'yi tabancayla ateş ederek öldürdü, daha sonra da kaçtı.

Tunceli'de dün akşam bir kadın cinayeti daha işlendi. Evde eşiyle tartışan Özgür T, 12 yaşındaki kızını dışarı çıkardıktan sonra eşi Meral T.'yi tabancayla başına ateş ederek öldürdü. Olaydan sonra ormanlık alana kaçan Özgür T, güvenlik görevlileri ile yaptığı telefon görüşmesinde intihar edeceğini söyledi. Özgür T.'nin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

KIZINI DIŞARI ÇIKARDI, KARISINI ÖLDÜRDÜ

Tunceli Çarşı Merkezi Günel Sokakta bulunan Çağlar İşhanı'nın üst katında oturan Özgür T. (41), dün akşam henüz bilinmeyen nedende eşi Meral T. (38) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine kızlarını dışarı çıkaran Özgür T. ile eşi arasında bağrışmaları duyan komşuları polise haber verdi. Eve gelen polis, Meral T.'yi kafasına tek kurşun ateş edilerek öldürülmüş halde buldu.

TELEFONDA POLİSE 'İNTİHAR EDECEĞİM' DEDİ

Polis, güvenlik kameralarından şüpheli kocanın otomobiliyle kaçtığı yönü tespit ederek takip etmeye başladı. Polis yaklaşık 15 kilometre takip ettiği Ö.Timdik'in, Pülümür Vadisi içerisinde anayoldan çıkarak köy yollarına sapması üzerine takipten vazgeçti. Ancak daha sonra cep telefonuyla irtibat kuran polis, teslim olması için ikna etmeye çalıştığı Ö. Timdik'ten, 'teslim olmayacağı ve intihar edeceği' yanıtını aldı.

YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ

Meral T.'nin eve gelen yakınları fenalık geçirirken, Tunceli'de yapılan ön otopsinin ardından Meral T.'nin cenazesi, Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Şüpheli kocanın yakalanması için ormanlık alanda arama çalışmaları sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tunceli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Hicab:

Çenelerini tutsalar ölmeyecekler.

11
42
yanıtYanıtla
...:

kadıncagız keşke biraz susuverseydi. erkekler yaratılış geregi sinirlerine hakim olamıyorlar fazla üstüne varmamak lazım. candan kıymetli değil ki.

12
15
yanıtYanıtla
SULTANIM AYDEMİR:

MELMEKET BİTMİŞŞŞŞ BİRİLERİDEE ŞOVVVVV PEŞİNDEEE. . R. T. E. . . DİNİ. EYİTİM ŞARTTT. . . .

7
16
yanıtYanıtla
bayann:

yeter ya her gün yüzlerce kadın cinayeti ! ananız da kadın be yazık günah şerefsizler

16
6
yanıtYanıtla
nusayri cemal:

aile meseleseidir kimse bilmeden adamı tanımadan kadını tanımadan yorum yapmazsın belkı kadın melek gıbı günahsız biriydi adamda şizofrendi hastaydı belki ?bilmeden aile meselesine karışmayın. abartmaya gerek yok ölmüştür allah rahmet eylesin

18
2
yanıtYanıtla
imamı azman:

ilki işidlilere özenip kafasını kesmemiş yemin ederim moda olurdu Dersim''de . .

14
6
yanıtYanıtla
sibirya:

ama en çokta senin gibi ukalalrın sayısı arttı hülya, r. t. e başa gelmeden kadınlar kocalarına bu kadar baş kaldırmıyodu haklısın

10
9
yanıtYanıtla
kara:

SAYIN HÜLYA kadınlara yüz veriklerinden bu yana bu ayrılıklar ve ölümler çogaldi devlet bakacak diye erkege sagyı kalmadı rte bu vebalı nasil öder bilmiyorumda kanunu deiştirmesse hazreti ömer adaletini bi gözden geçirse diyorum degilse çogu çocuk yuvasıs kalıyor haberi olsun

13
6
yanıtYanıtla
akıl:

arkadaş tv den öğrenip uyguluyorlar. butür haberler yasaklanmalı

11
7
yanıtYanıtla
karadeniz timi:

vatan sağolsun. .

1
10
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title