Haberler

Kızıltepe Kaymakamı, Belediyeye Kayyum Atandı

MARDİN'in Kızıltepe İlçesi'nde Belediye Başkanı DBP'li İsmail Asi ile 'eş başkan' Leyla Salman'ın, Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında tutuklamaları arından Belediye başkanlığına ilçeye yeni atanan Kaymakam Ahmet Odabaşı kayyum olarak görevlendirildi.

MARDİN'in Kızıltepe İlçesi'nde Belediye Başkanı DBP'li İsmail Asi ile 'eş başkan' Leyla Salman'ın, Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen  soruşturma kapsamında tutuklamaları arından Belediye başkanlığına ilçeye yeni atanan Kaymakam Ahmet Odabaşı kayyum olarak görevlendirildi.

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen PKK/KCK soruşturması kapsamında 24 Kasım günü Kızıltepe Belediyesi'ne polis ekiplerince operasyon düzenlenmiş ve daha sonra gözaltına alınan Belediye başkanı İsmail Asi ve eş başkan Leyla Salman sevk edildikleri  mahkeme tarafından 'Terör örgütü üyesi oldukları' gerekçesiyle tutuklanmışlardı. Kızıltepe Belediye Başkan Vekilliği'ni ilçeye kısa süre önce atanan Kaymakam Ahmet Odabaşı sürdürücek, - Mardin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Leyla Salman Kızıltepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title