Haberler

Kızılay Kayseri Şubesinden Üniversite Öğrencilerine Kıyafet Yardımı

Güncelleme:

Kayseri'de Türk Kızılay Şubesi ve Kızılay Gençlik Kulübü, Erciyes Üniversitesi öğrencilerine kıyafet yardımında bulundu.

Kayseri'de Türk Kızılay Şubesi ve Kızılay Gençlik Kulübü, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) öğrencilerine kıyafet yardımında bulundu. Üniversite öğrencisi Muhammet Ergenoğlu, başka bir kurum tarafından kendisine verilen ayakkabıyı, Kızılay'a bağışladı.

Sabancı Kültür Merkezi'nde Türk Kızılayı Kayseri Şubesi ve Kızılay Gençlik Kulübü tarafından, yaklaşık bin üniversite öğrencisine kıyafet yardımı yapıldı. Gençlerin yaşamlarında ve okumalarına katkıda bulunmak amacıyla kampanyayı düzenlediklerini söyleyen Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç, "Türk Kızılayı Kayseri Şubesi'nin, üniversite gençlerimizin okumalarında, yaşamlarında biraz olsun katkımız olsun düşüncesi ile böyle bir etkinlik yapmaya karar verdik. Bugün, burada gelen misafirlerimizle beraber, günün sevincini yaşıyoruz. Çocuklarımıza hediye maksadıyla verdiğimiz kıyafetler bunlar. İnşallah, Türk Kızılayı Kayseri Şubesi olarak, üniversitemizde butik kuracağız. Her sene bunu daha iyiye götürmek için çalışacağız. Bazen eksikliklerimiz oluyor ama onları da gidererek en iyi şekilde faaliyetlerimiz devam edecek" dedi.

Yaklaşık bin öğrenciye yardım yapıldığını belirten Uzandaç, şöyle konuştu:

"Geçen sene, 700 öğrenciye kıyafet dağıtmıştık. Bugün için, bin öğrenciye çıkardık bu sayıyı. İnşallah, ileriki yıllarda bu sayıyı giderek artıracağız. Kıyafetlerimizin hepsi, hayırsever bağışçılarımız tarafından yapılmıştır. Çocuklarımız, üniversite öğrencilerimiz için bu malzemeleri topladık. Önümüzde kış mevsimi olmasından dolayı, mont, kaban, kazak, gömlek, ayakkabı ve çorabına kadar bütün ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık."

'BAĞIŞ YAPILAN AYAKKABIYI BAĞIŞLADI'

Yardım kampanyasında, üniversite öğrencisi Muhammed Ergenoğlu'nun başka bir kurum tarafından kendisine verilen ayakkabıyı, Kızılay'a bağış yapması, programa katılanlardan tarafından takdirle karşılandı. Ayakkabıyı kardeşi için aldığını söyleyen ERÜ Makine Mühendisliği 3'üncü sınıf öğrencisi Ergenoğlu, "Geçen sene özel bir kurumun yapmış olduğu bağıştan kardeşim için almıştım. Ayağına olmadığı için, ben de bir yıl boyunca muhafaza ettim ve buraya bağışlayıp, başka bir arkadaşımın yararlanması için bağışladım. Giyecek olan arkadaşım, güle güle kullansın" dedi. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Kızılayı Kızılay Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title