Haberler

Kız Kardeşim" Projesi Sona Erdi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - "Kız Kardeşim" projesi- KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ın konuşması ve ödül vermesi- Fotoğraf çektirmesi "Kız Kardeşim Projesi"- Kayseri'de tamamlanan proje kapsamında eğitim alan kadınlara sertifika verildi Kayseri'de, kadınların toplum içinde daha aktif rol alarak ekonomiye katılımlarını sağlamak amacıyla başlatılan "Kız Kardeşim Projesi"nin eğitimleri tamamlandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - "Kız Kardeşim" projesi- KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ın konuşması ve ödül vermesi- Fotoğraf çektirmesi "Kız Kardeşim Projesi"- Kayseri'de tamamlanan proje kapsamında eğitim alan kadınlara sertifika verildi Kayseri'de, kadınların toplum içinde daha aktif rol alarak ekonomiye katılımlarını sağlamak amacıyla başlatılan "Kız Kardeşim Projesi"nin eğitimleri tamamlandı. Kayseri Ticaret Odası (KTO) ile Kayseri İl Kadın Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliğiyle hayata geçirilen projeye katılanlara sertifikaları verildi.Bir içecek firmasının da destek verdiği proje ile 18-55 yaş arasındaki katılımcıların bireysel ve toplumsal yaşamlarını iyileştirmeleri, kendilerini geliştirmeleri ve yetkinlik kazanmalarına destek olacak eğitimler verildi.KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, törende yaptığı konuşmada, proje kapsamında KTO bünyesinde çeşitli eğitimlerin verildiğini dile getirdi.Eğitimlere çoğunlukla çalışmayan kadınların katıldığını ifade eden Hiçyılmaz, şöyle devam etti: "Proje, girişimci bir ruha sahip olup da üretmiş olduğu iş fikirlerini nasıl hayata geçireceğini ve nereden başlayacağını bilemeyen kadınlara yardımcı olması amacıyla düzenlendi. Bu kapsamında kursiyerlerimiz, 6 ayrı başlıkta verilen eğitimleri başarıyla tamamladı. Kız Kardeşim Projesi kadınlarımıza cesaret verdi, yeni iş fikirlerinin oluşumuna katkı sundu ve yol gösterici oldu."Program sonunda eğitimlerini tamamlayan 79 katılımcı kadın sertifikalarını aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mahmut Hiçyılmaz Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title