Haberler

Kız İmam-Hatip Lisesinde Silahlı-Bıçaklı Kavga

Güncelleme:

Atakent'teki Kız İmam-Hatip Lisesi'nde öğrenciler ile velilerin karıştığı, silah ve bıçağın kullanıldığı kavgada 1 kişi yaralanırken olay yerine Özel Harekat polisi de geldi.

Küçükçekmece Atakent'teki Kız İmam-Hatip Lisesi'nde öğrenciler ile velilerin karıştığı, silah ve bıçağın kullanıldığı kavgada 1 kişi yaralandı. Kavganın ardından olay yerine Özel Harekat polisleri sevk edildi.

ÖĞRENCİLERİN KAVGASINA VELİLER DE KARIŞTI

Olay, Atakent Mahallesi 2. Etap 223. Cadde üzerinde bulunan TOKİ Güneşparkevleri Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi'nde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, okulda henüz bilinmeyen bir nedenle öğrenciler arasında kavga çıktı. Ardından, kavgaya dışarıdan gelen öğrenci velileri de karıştı. Okul önündeki caddede devam eden, bıçak ve silahların kullandığı kavga sırasında, Murat Akçagül aldığı bıçak darbesi sonucu hafif şekilde yaralandı. Murat Akçagül, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.


ÖZEL HAREKAT TİMLERİ DE GELDİ

Olay üzerine okulun önüne çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin incelemesi sürerken, Özel Harekat timleri de olay yerine geldi. Burada bir süre güvenlik önlemi alan Özel Harekatçılar, daha sonra okulun önünden ayrıldı.

YERDE BOŞ KOVANLAR

Olay Yeri İnceleme ekipleri çevredeki boş kovanları toplarken, delil çalışması yaptı. Polis, kavgaya karışan öğrenci ve velileri tespit etmek için soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Atakent Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (69)

el cevap:

Siz kızları erkeklerden ayırıp karma okullara son veri bakın görün daha ne sapıklıklar çıkacak

21
26
yanıtYanıtla
işte bumobilWeb@haberler.com:

Atatürk devrimleri yaparken islamıda yasaklasa idi keşke.. bugün çoluk çocuğumuz tertemiz insanlar olarak fikri , vicdanı hür olarak yetişirdi

10
26
yanıtYanıtla
Cahillerin ve kirolarin partisi AKPMobil-ANDROID:

AKP nin Imam hatipleri alin size

20
12
yanıtYanıtla
LazolimobilWeb@haberler.com:

Gereginden fazla imamhatip var. Gereginden fazla. Bu gidis cemeat bulamayacaklar, herkez imam olacak

19
10
yanıtYanıtla
..:

AKP NİN OKULLARI İŞTE NE BEKLERSİN AKP YEPYENİ TÜRKİYESİ

25
3
yanıtYanıtla
muhammet demir:

bu ülke ne çektiyse hep bu dinden çekti . . . . .

11
17
yanıtYanıtla
gercekmobilWeb@haberler.com:

Akp zihniyeti

13
12
yanıtYanıtla
TCmobilWeb@haberler.com:

Al sana dindar gençlik. Al sana örnek gençlik herifler savaşamı gidiyo okulami Allah kitap öğrenmeyemi Soruyorum size işine gelmeyenler yorumumu elbette elestirecek, beğenmeyecek hatta küfür hakaret edecek işte övünülen genclik inanin en büyük belalar bu okullardan çıkıyor bazilari ister begensin ister begenmesin gercekler acı gözlükleri çıkarin

14
11
yanıtYanıtla
LazolimobilWeb@haberler.com:

imam hatip ogrencileri arasinda anket yapilsin. Basit be ucu kapali soru. Burada olmaktan memnunmusunuz, Baska bir lisede olmak ostermiydiniz. Sonuc kesinlikle yüzde 70 mutsuz cikar.

19
4
yanıtYanıtla
Yunus Mobil-IOS:

İşte medeniyetli kültürlü peygamber yolundan giden kesim bunlar direk cennetlik. Hahahaaa

9
13
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title