Haberler

Kız Çocuklarını Fuhuşa Sürekleyen Sanığa Rekor Ceza

Güncelleme:

Adana'da Facebook'tan kendisini kız olarak tanıtıp kandırdığı çocukları fuhuş batağına sürükleyen sanık 39 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Adana'da, sosyal paylaşım sitesi üzerinden tanıştığı kız çocuklarını kandırıp daha sonra fuhuşa sürüklediği için 39 yıl 3 ay hapis cezası alan bir kişi yakalandı.

KIZ TAKLİDİ YAPARAK TUZAĞA DÜŞÜRDÜ

Olay, Seyhan ilçesinin Gürselpaşa mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Sonay lakaplı Oğuz M., 5 yıl önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan kendisini kız olarak tanıtıp kız çocuklarını kandırdığı, telefonda konuşurken kız taklidi yaparak çocukları fuhuşa düşürdüğü belirlenerek polis tarafından yakalandı.

39 YIL HAPSE ÇARPTIRILDI

Oğuz M., 9. Ağır Ceza Mahkemesinde "Bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek veya fuhuş yaptırmak, aracılık etmek ve yer temin etmek, 18 yaşını doldurmamış kişilere karşı insan ticareti, suç işlemek için kurulan örgüte üye" olmak suçlarından yargılanmaya başlandı. Mahkeme tutuksuz yargılanan Oğuz M.'yi 39 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırınca hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

YANGIN MERDİVENİNDEN KAÇIYORDU

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri, bu karar üzerine Oğuz M.'yi aramaya başladı. Polis şahsın, Gürselpaşa mahallesinde olduğunu öğrenerek operasyon başlattı. Oğuz M'nin bulunduğu 14. kata çıkan polis kapıyı çaldı ancak açan olmadı. Çevre güvenliğini alan polis yangın merdiveninden bir kişinin kaçtığını gördü. Bunun üzerine yangın merdivenine giden polis şahsı burada yakaladı. Emniyete getirilen Oğuz M., adliyeye oradan da cezaevine götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Facebook Seyhan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (8)

TC 20Mobil-IOS:

Ulan birgün su adanadan haber gelmesin iphonumu kircam...bu ne arkadas!!!!

10
2
yanıtYanıtla
Fatih:

Adana hahahaha

3
4
yanıtYanıtla
uşaklı:

elleri de yüreği de dert görmesin kararı veren hakimin. vicdanları rahatlatan kararları tüm hakimlerinde vermesini bekliyoruz.

5
0
yanıtYanıtla
akil:

memleket ti kotuleyecegine insanlığı ogretin senin ne farkın kalır ondan adanada türkiyenin sayılı İş adamı fabrikator bilim adamları sanayici profesor akıl adamları iyilik sever insanları 2 500.000 milyon nüfusu var sen 3 . 5 kötüyü memleket te mal edemezsiniz ayip

3
1
yanıtYanıtla
mMobil-ANDROID:

insallah 39 sene yatirmazlar içerde

4
0
yanıtYanıtla
NİL NEHRİ:

COCUK BEBEK TACİZCİLERİNE ÖLÜM ÖLÜM YETER YA İÇİM KALDIRMIYO ARTIK . . ADİ SUÇLARA EN AĞIR CEZALARIN VERİLMESİ GEREKİYORRR. .

2
0
yanıtYanıtla
Activist:

La gene mi Adana ?

0
1
yanıtYanıtla
TED:

içeride kız yaparlar taklit yapmasına gerek yok

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title