Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ 750 Bin TL'ye Villa Aldı

Güncelleme:

Dizilerden kazandığı paraları gayrimenkule yatıran ünlü oyuncu, tatil için gittiği Bodrum'dan 750 bin TL'ye havuzlu villa aldı.

Gayrimenkul sektörüne yatırım yapmaya devam eden Kıvanç Tatlıtuğ villa satın aldı.

750 BİN TL DEĞERİNDE

Ünlü oyuncu, tatil yapmak için gittiği Bodrum'dan ev almaya karar verdi. 750 bin TL değerinde bir villa satın alan oyuncu, tatilini ailesiyle birlikte yeni evinde yaptı.

AİLESİYLE POZ VERDİ

Tatlıtuğ, babası Erdem Tatlıtuğ ve ağabeyi Tugay Tatlıtuğ'la poz verdi. Oyuncunun gayrimenkul yatırımcısı ağabeyine benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (21)

ramazan:

ölümde var be kıvanç

7
5
yanıtYanıtla
Burak:

Ne yapalim adam villa aldı ise... parası var tabiki alır. Çok büyük bor iş yapmış sanki villa almış. Goren de turkiye yi teröristlerden kurtarmış sanır..

7
1
yanıtYanıtla
q:

Bu nasıl havuzlu villaymis bodrumda hemde 750 bin sudan ucuz.Bodrumda 1 lahmacun 200 tl suyun 20 tl olduğunu düşününce bedava valla .Herhangi bır şehir merkezinde iyi bır apartman dairesi 500 600 bin TL .Çok ucuza almış .

5
1
yanıtYanıtla
...........:

YAHU ARKADAŞ BU ADAMIN NEYİ VARDA BU KADAR GÖKLERE ÇIKARDILAR NEYMİŞ YAKIŞIOKLI HADİ LEN YAKIŞIKLI GÖRMEMİŞLER. NEYMİŞ KARİZMATİK YAHU KARDEŞİM BUNDA HİÇ BİRİ YOK MEDYANIN ŞIMARIKLIĞI. BEN ONUN NE FİLMİNİ İZLERİM NEDE KENDİNİ BENİM İÇİN SIRADAN BİR VATANDAŞ.

2
4
yanıtYanıtla
B:

E yani adam kazandigi paralari karıya kiza yatirmiyor. Eve yatiriyor. Ayrica adam zengin dagilin :D

4
0
yanıtYanıtla
mitocan:

özendirmeyin gençlerimizi. . sonra ipini kıran evden kaçıyor. . bu adamlar şanslı azınlıkta olanlar. Allah yollarını açmış, bi şekilde ünlü olup para kaznıyorlar. Allah daha çok versin, hayırlısıyla yemeyi nasip etsin gözümüz yok. ama gençler özeniyor arkadaşlar. evden kaçıyorlar, kötü yollara düşüyorlar yapmayın günahtır

3
1
yanıtYanıtla
KIVANÇ TATLITUĞ:

Arkadaşlar yorum atarken benim adımı kullanmayın.

1
2
yanıtYanıtla
Azeri:

Gercekten sevmiyorum.su axmagi.Hele o teskere aldigi donemlerde yaptiklarindan dolayi nefret ettim

2
0
yanıtYanıtla
KIVANÇ TATLITUĞ:

SANANE HATİCE HEM BEN HATİCEYE DEĞİL NETİCEYE BAKARIM. . RİCANI DEĞERLENDİRECEĞİM PARAYI BULAYIM İLK SENİ ALACAĞIM YANIMA SÖZ

1
1
yanıtYanıtla
Esmerr:

Gören diyecek ne almış, abartın abartın belki ucu sizede dokunurda, biraz zengin olursunuz. sanki bana almış. ne yapm evini malı önemli olan iç güzelliğidir be birazda bundan Mahşerin. .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title