Haberler

Kitaplarını Suriyeliler İçin İmzaladı

Güncelleme:

Şair yazar Yasemin Küçüközkan ile Gazeteci Yazar Arif Toprak Urfa'da Kelepir kitapevinde düzenlenen imza günü ile kitaplarını Suriyeliler için imzaladı.

Yazarların deneme, roman ve şiir kitapları kitapseverler ve okuyucuları ile buluştuğu imza töreninden elde edilen gelir Suriye'deki iç savaş ve kargaşadan dolayı ülkemize sığınan Türkmenlere, Kürtlere ve Araplara verileceği öğrenildi. Çok sayıda okuyucunun katıldığı imza gününde renkli görüntüler oluştu.

İmza gününde bir açıklama yapan Yasemin Küçüközkan "yoksulluk ve açlık kış mevsiminde kendini daha fazla hissettiriyor, ayırım yapmadan yardıma ihtiyacı olanlara elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz, bu vesileyle imza günü düzenledik, herkes elinden geldiğince dilinin döndüğünce bir şeyler yapmalı" diye konuştu.

Arif Toprak ise herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ederek imza gününe gelip destek veren okurlara teşekkür etti. Bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

Yazarlar; "Bu etkinliğe destek veren kaldırım ve kesit yayınları sahibi Sayın Sadettin Bayrak'a, Kelepir Kitapevi sahibi Mustafa Karataş'a, imza gününe gelen arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" dediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şanlıurfa Suriye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title