Haberler

Kıskanç Koca Karısının İlişki Yaşadığı Adamı Öldürdü

Güncelleme:

Çin'de kıskanç bir koca, karısının yasak ilişki yaşadığını düşündüğü adamı sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü.

Çin'in Henan eyaletinin Xinxiang şehrinde meydana gelen olayda, iki çocuk babası 39 yaşındaki Qin Han, 33 yaşındaki karısı Du Qin'in işyerinden bir adamla yasak ilişki yaşadığı iddia ederek delil bulmak için karısını takip etti.

DEFALARCA BIÇAKLAYARAK CADDENİN ORTASINDA BIRAKTI

Karısının çalıştığı yere gelerek beklemeye başlayan kıskanç koca, eşinin çalıştığı binadan yanında bir başka erkekle ayrıldığını görünce karşılarına dikildi. Olayın kurbanı olan Zhao adındaki adamla karısının ilişki içinde olmadıklarını söylemelerine rağmen gözü dönmüş adam daha da hiddetlenerek, karısının sevgilisi olduğuna inandığı kişiyi defalarca bıçaklayarak caddenin ortasında kanlar içinde bıraktı.

POLİSİN GELMESİNİ BEKLEDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen polis Zhao'nun oracıkta can verdiğini açıkladı. Vahşetin faili Qin kaçmaya teşebbüs etmeden, gözleri yaşlı karısının karşısında yol kenarına oturup sessizce polisin kendisini gözaltına almasını bekledi.

"BU SENİN SUÇUN DEĞİL"

Üstü başı kan içinde olan gözü yaşlı kadın adama; "Şimdi ne yapacağım" diye bağırırken karısının bu halinin aksine katil kocasının ağzından alçak bir sesle sadece "Çocuklarımıza iyi bak, bu senin suçun değil" dedi.

Haberler.com/Adil Yıldız

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

bsg:

Kadın kocasının yanında değil dostunun yanında ağliyor helal olsun adama ancak yarım iş yapmış kadını unutmuş.

27
7
yanıtYanıtla
ATAKAN:

gözüne gözlük tak . yerde yatan dostu , oturan kocası ve kadın kocasının yanında .

yanıt0
yanıt0
ne adam yahu:

lan dingil öyle bişey varsa önce karını gebertmelisin, kuyruk sallayan kadına her erkek bakabilir

19
11
yanıtYanıtla
Birisi Iste:

Kadin kopek mi kuyruk sallasin. Gonul isi bu. Tabii ki durust olup karsilikli oturup konusmak lazim. Ama bu adam anlayip dinlemeden kendi supheleri dogrultusunda belkide sadece kadinin is arkadasi olan birini oldurmustur.

yanıt0
yanıt0
bir bilen:

KADİR MISIROĞLU çinliler tembel ve domuz eti yiyor o yüzden karıları kıskanmaz diyordu. . bu ne şimdi? ve dünyanın sayılı güçlerinden biride çin. . GEL GÖR Kİ kadir mısroğlunu alim zanneden milyonlarca kişi var. işte bu gerçek.

16
13
yanıtYanıtla
urfalı:

bizde her on dakıkada bir zina cinayetleri işleniyor. .

21
4
yanıtYanıtla
memo diyarbakır:

namus için yapılan görevin adını kıskançlık ve cinayet koymuşuz . . . yazık. . şimdi çağdaşlar başlar bu yoruma tepkiye. olsun gerçek bu. . . namusu köpeğin önüne atmışlar kabul etmemiş.

17
8
yanıtYanıtla
mıro:

deli kanlı adammış!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13
12
yanıtYanıtla
ATAKAN AKBULUT:

çin işi namus meselesi :)

22
2
yanıtYanıtla
adamın birisi:

boşa gitsin öldürünce namus temizlenirmi? Seni şimdi kim temizleyecek? madalyamı alacaksın?

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title