Haberler

Kısa Öykü Okuma Derneğinin Açılışı 21 Aralık'ta

Uluslararası Ankara Öykü Günleri Derneği, kuruluşunu, yılın en kısa günü olan 21 Aralık 2013 tarihinde ‘Bir Söyleşi” ve ‘En Kısa Gün En Kısa Öykü” etkinliğiyle kutlayıp bir tanıtım kokteyli ile edebiyatseverlere duyuracak.

Uluslararası Ankara Öykü Günleri Derneği, kuruluşunu, yılın en kısa günü olan 21 Aralık 2013 tarihinde 'Bir Söyleşi" ve 'En Kısa Gün En Kısa Öykü" etkinliğiyle kutlayıp bir tanıtım kokteyli ile edebiyatseverlere duyuracak. İlk kez 5-10 Mayıs 1997 tarihleri arasında Ankara'da başlatılan Ankara Öykü Günleri, 'Öykü'nün başkenti Ankara' sloganıyla Özcan Karabulut'un öncülüğünde gerçekleştirildi. 2012 yılından itibaren de uluslararası olarak düzenlenmeye başlandı. Dernek adını Ankara Öykü Günleri'nden alıyor. Ankara'daki Uluslararası Öykü Günleri etkinliği genç öykücülerle usta öykücülerin, edebiyatçılarla edebiyatseverlerin buluştukları kolektif etkileşim ve iletişimin yaşandığı bir festivale dönüşüyor, pek çok kente de örnek oluyor. 21 Aralık 2013 tarihinde saat 16.00'da Selanik Caddesindeki dernek binasında Ayşegül Tözeren ve Cihat Duman söyleşisi ile başlayacak. 21 Aralık'ın Kültürel Boyutları konusunda Ali Turan Görgü'nün konuşmasının ardından Gamze Güller, Halil Genç, İnci Gürbüzatik, Merve Kurun, Onur Çalı, Özcan Öztürk, Püren Çetin, Perihan Uyar, Suzan Bilgen Özgün, Tarhan Gürhan, Tevfik Ceritoğlu kısa öyküler okuyacak. Saat 19.20'de Dernek Başkanı Özcan Karabulut'un konuşmasıyla Uluslararası Ankara Öykü Günleri Derneği'nin açılışı gerçekleştirilecek. Etkinliğin destekleyicisi Çankaya Belediyesi adına da Özgür Ovacık bir konuşma yapacak. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title