Haberler

Kırşehir'de Bir Doktorun Darp Edilmesi

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir doktor görevi başında darp edilirken, Kırşehir Tabipler Odası Başkanı Oğuz Kocamış, “Yaşanan olayla darp edilen doktorumuzun hiçbir alakası yok” dedi.

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir doktor görevi başında darp edilirken, Kırşehir Tabipler Odası Başkanı Oğuz Kocamış, "Yaşanan olayla darp edilen doktorumuzun hiçbir alakası yok" dedi.

Tabipler Odası, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası ve Türk Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanları tarafından yapılan açıklamada, "Biz yaşanan olaydan sonra olayın detaylarını araştırdık. Doktoru darp eden şahsın yakını 20 Haziran Cuma günü, 21 Haziran Cumartesi günü ve 24 Haziran Salı günü hastaneye müracaat etmiş, hastaya Cuma günü ilaç yazılmış, hasta tedavisine yönelik ilaçlar almış, yazılan reçeteye de ulaştık. Cumartesi günü tekrar acile geldiğinde de hastaya darp edilen doktor arkadaşımız Hasan Ozan Kurt değil, başka bir doktor arkadaşımız bakmış. Yapılan bu iki tedavi arasında çok anlamlı bir fark yok. Verilen ilaçlarda bir uygunsuzluk söz konusu değil. Yarın sağlık çalışanları bir basın toplantısı yaparak, yaşanan olayın ayrıntıları basına ve halka verilecek. Hastaların ve yakınlarının doktorlara bakış açılarının değişmesi gerekir" denildi.

Darp sonucu kolu kırılan doktor, Kırşehir Özel Aşıkpaşa Hastanesi'nde kontrolden geçerek, 'ulna kırığı' teşhisi ile 45 günlük adli rapor almıştı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tabipler Odası Kırşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title