Haberler

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Kırklareli Kültür ve Turizm Müdürlüğünce hazırlanan Tek Istranca Ortak Kırsal ve Eko Turizm Güzergahı Projesi kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Kırklareli Kültür ve Turizm Müdürlüğünce hazırlanan Tek Istranca Ortak Kırsal ve Eko Turizm Güzergahı Projesi kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Tek Istranca Ortak Kırsal ve Eko Turizm Güzergahı Projesi Değerlendirme Toplantısı, Sislioba köyünde yapıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Necmi Asan, toplantıda yaptığı konuşmada, proje kapsamında köylerin turizme kazandırılmak istendiğini söyledi.

Projenin Bulgaristan'ın Burgaz Bölgesel Turizm Birliği işbirliğinde yürütüldüğünü ifade eden Asan, projeyle 9 Türk, 12 de Bulgaristan köyünün ortak turizm güzergahları oluşturulacağını kaydetti.

Köylerde turizm alanında öne çıkarılacak unsurların değerlendirileceğini aktaran Asan, projeyi önemsediklerini bildirdi.

Toplantıda daha sonra İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Fikret Macit tarafındandan proje hakkında muhtar ve azalarına bilgilendirmede bulundu.

Toplantıya, proje kapsamındaki Armağan, Dereköy, Beypınar, Sarpdere ve Sislioba köy muhtarları ile azaları katıldı.

Ailelere doğum yardımı

Demirköy Kaymakamlığınca ailelere doğum yardımı yapılıyor.

Kaymakam Musa Aydemir, yaptığı yazılı açıklamada, ailelere yapılan düzenlemeyle doğum yardımı yapıldığını belirtti.

Ailelere çocuk yardımı kapsamında birinci çocuğa 300, ikinci çocuğa 400, üçüncü ve sonraki çocuklara ise 600 lira yardım yapılacağını belirten Aydemir, çocuk yardımından yararlanmak isteyenlerin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne başvuruda bulunması gerektiğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Musa Aydemir Bulgaristan Kırklareli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title