Haberler

Kırklareli'nde Karla Mücadele Çalışmaları

KIRKLARELİ (İHA) – Kırklareli’nde şehir merkezinde ve çevresinde etkili olan yoğun kar yağışı sonrası belediye ekipleri tarafından kar küreme ve kaldırım temizleme çalışmaları devam ediyor.

KIRKLARELİ (İHA) – Kırklareli'nde şehir merkezinde ve çevresinde etkili olan yoğun kar yağışı sonrası belediye ekipleri tarafından kar küreme ve kaldırım temizleme çalışmaları devam ediyor..

Kırklareli Belediyesi ekipleri, yoğun kar yağışı ile birlikte cadde ve sokaklarda, kar küreme çalışmalarına başladı. Etkili olan kar yağışı nedeniyle vatandaşların herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmaması için karla kaplanan sokaklar ve kaldırımlar belediye ekipleri tarafından iş makinelerinin de yardımı ile temizlenmeye başlandı.

Kar temizleme çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirten Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, 10 iş makinesi ve yaklaşık 100 personel ile birlikte vardiyalı olarak gece ve gündüz çalıştıklarını dile getirdi. Kesimoğlu, şunları söyledi:

"Karın yağmaya başladığı ilk andan itibaren Belediyemiz ekipleri kar küreme, tuzlama ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için kaldırım küreme ve temizleme çalışmalarına başladı. Bu çalışmalar sonucunda şehir merkezimiz, mahalle yollarımız ve küçük tali sokaklarımızda açıldı. Çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Ekiplerimiz 7/24 görev yapmaya devam edecek."

Kesimoğlu ayrıca, karşılaşılabilecek her hangi bir olumsuzlukta vatandaşların 153 ALO Zabıta hattını arayabileceklerini söyledi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Siyam Kesimoğlu Kırklareli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title