Haberler

Trakya'da Çocuk Orkestrası Konser Verdi

Güncelleme:

Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "Trakya Çocuk Orkestrası Projesi"nin kapanış etkinliği düzenlendi.

Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "Trakya Çocuk Orkestrası Projesi"nin kapanış etkinliği düzenlendi.

Projenin kapanış etkinliği kapsamında müziksel ritmik zeka düzeyleri ölçülerek seçilen 115 öğrenci konser verdi.

Babaeski Cumhuriyet İlkokulu konferans salonunda düzenlenen konsere, Kaymakam Tarkan Keskin, 1'inci Zırhlı Tugay Komutanı Albay Güngör Gündoğdu, Babaeski İlçe Emniyet Müdürü Hakan Hatip, Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bayrak, öğrenciler ve velileri katıldı.

Koro Şefi ve Müzik Öğretmeni Ayça Tek, etkinlikte yaptığı konuşmada, müzik atölyelerinde 115 öğrenciye 6 ay boyunca müzik eğitimi verildiğini söyledi.

Eğitim alan öğrencilerin hem enstrüman çalmayı hem de seslendirmeyi öğrendiklerini belirten Tek, öğrencileri gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti.

Tek, projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Trakya Birlik'ten dayanışma yemeği

Babaeski'de Trakya Birlik tarafından dayanışma yemeği düzenlendi.

Yönetim Kurulu Başkanvekili Hilmi Kahraman, yemekte Yağlı Tohumlar Satış Kooperatif başkanları, müdürleri ve yöneticileri ile bir restoranda bir araya geldi.

Kahraman, burada yaptığı konuşmada, çiftçilere en iyi şekilde hizmet etmek amacıyla çalıştıklarını belirtti.

Trakya Birlik olarak her zaman çiftçilerin sesi, gözü ve kulağı olmaya gayret gösterdiklerini ifade eden Kahraman, birlik ortaklarının çıkarlarını en iyi şekilde korumak için mücadele ettiklerini söyledi.

Başarıyı, huzuru, istikrarı tercih ettiklerini bildiren Kahraman, "Bizim görevimiz Türk çiftçisine en iyi şekilde hizmet etmek. Her zaman sizin sesiniz, gözünüz, kulağınız olmaya gayret gösteriyoruz. Amacımız Trakya Birlik camiasını, ortaklarımızı en iyi şekilde mutlu etmeye özen göstererek çalışmasıdır. Bu yemeğin adı birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği olduğunu herkesin bilmesini istiyorum. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde, huzur, istikrar ve başarı vardır. Yani hem birlik olma zamanı hem Trakya Birlik'i bir adım öne götürme gayreti içerisinde olmak lazım." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Tarkan Keskin Gündoğdu Babaeski Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title