Haberler

Kırırkale'de Bir Grup Emekli Bank Asyaya Para Yatırdı

Güncelleme:

Kırıkkale'de bir grup emekli, maaşlarının bir bölümünü tepki için TMSF'nin yönetimine el koyduğu Bank Asyaya yatırdı.

Kırıkkale'de bir grup emekli, maaşlarının bir bölümünü tepki için TMSF tarafından yönetimine el konulan Bank Asya'ya yatırdı.

Bank Asya'ya para yatıran 85 yaşındaki Nusrettin Yetik, "Bankamıza yapılmak istenen bir algı operasyonuna tepki için buradayız. Bankamıza neyimiz var, neyimiz yok yatırmaya geldik. Görüldüğü üzere dimdik ayaktayız. Onlar bizim ne kadar yıkılmamızı, yok olmamızı bekleseler de biz buradayız. Yaşananlardan dolayı çok üzüldüm. Akrabalardan, eşim ve dostumdan gücüm yettiği kadar para alıp, Banka Asya'ya yatırdım. Bu bir hukuksuzluktur ve bu durum kabul edilemez. 5 -6 ay önce de uğraştılar, yapamadılar. Kırıkkale'nin havası soğuk, ancak insanları sıcak. Bu haksızlığa tahammül edemediğimiz için buraya geldik. Bu hukuksuzluğa da direneceğiz. Bunlar bizi yıldırmayacak" dedi.

Bankaya para çekmeye değil, para yatırmaya geldiğini belirten emekli 70 yaşındaki Osman Çiftçi ise konuşmasında, "Hiç kimse bu bankayı batıramayacak Bu insanlar buraya para çekmeye gelmedi. Hepsi para yatırmaya geldi. Ben de elimde, avucumda ne varsa getirdim" diye konuştu. - Kırıkkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bank Asya Kırıkkale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title