Haberler

Kırıkhan'da Yağmursuyu Hatları ve Bacalar Temizleniyor

Güncelleme:

HATSU, Kırıkhan ilçesi genelinde kanalizasyon bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Kırıkhan'da kanalizasyon bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Genel Müdürlük, Gündüz Mahallesi Mudanya Sokak'ta yol seviyesinde olmayan ana bacaların yol seviyesine getirildiğini ve tıkalı olan 2 adet bacanın temizliğinin yapıldığını duyurdu.

HATSU, ayrıca Yeni Mahalle Armutlu Sokak'ta tıkalı olan yağmursuyu kanal hatlarının ve ızgaralarının temizlendiğini böylelikle yağmurlu günlerde oluşabilecek su baskınlarının ve göletlerin önüne geçildiğini bildirdi.

Yağmursuyu hattı ve ızgaraların tıkanıklığı nedeniyle gelen şikayetler üzerine ivedi bir şekilde harekete geçerek temizleme çalışmalarının devam etiğini ve temizlik sonrası çıkan çöplerin ekiplerle beraber vatandaşları da şaşırttığını belirten İdare, vatandaşların yaşamlarını daha rahat bir şekilde sürdürebilmeleri adına il genelinde altyapı çalışmalarının sürdürüleceğini belirtti.

Genel Müdürlük, muhtelif yerlerde yapılan temizleme çalışmalarında toplamda 3 iş makinesi ve 6 personelin görev yaptığını açıkladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kırıkhan Mudanya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title