Haberler

Kıraç'tan Eyüplülere Muhteşem Konser

Güncelleme:

Eyüp Belediyesi Haliç Etkinlik Alanı, Kıraç konseriyle açıldı.

Silahtarağa Mahallesi'nde Haliç kıyısında bulunan etkinlik alanına tarihi Osmanlı evleri kuruldu. Evlerde yurdun dört bir yanındaki illerimiz, kendi kültürlerini yansıtan stantlar oluşturarak rengarenk bir mozaik oluşturdular.

Eyüp Belediyesi'nin düzenlediği Haliç Yaz Etkinlikleri'nin birincisinde Pop Müziğin sevilen ismi Kıraç Eyüplülere unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti. Binlerce kişinin toplandığı ve eğlenceli saatler geçirdiği etkinlikte evsahipliğini Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu üstlendi.

Geçtiğimiz yıl oluşturulan Haliç Etkinlik Alanı'nda bu sene de çok güzel programlara imza atacaklarını belirten Başkan İsmail Kavuncu şunları söyledi: "Müziğimizin starlarını sizlerle bu güzel alanda buluşturacağız. Bugün Kıraç konser verecek. Ayrıca yaz boyunca Ferhat Göçer, Mustafa Ceceli, Zara, Hakan Altun'un konserlerini dinleyeceğiz. Sizlere bu muhteşem atmosferde deniz kenarında açıkhava sineması keyfi de yaşatacağız. Sinemamızın en yeni ve en özel filmlerini ailece Belediyemizin Açıkhava sinema şöleninde izleyeceksiniz. Hükümet Kadın… Taş Mektep… Evim Sensin… Mutlu Aile Defteri… Selvi Boylum Al Yazmalım… Ayrıca sıcak yaz akşamlarında ılık duygusal rüzgarlar estirecek şiir gecelerimiz olacak: Ahmet Selçuk İlkan… Reha Yeprem… Serdar Tuncer… İbrahim Sadri… Uğur Arslan… İkbal Gürpınar… Kahraman Tazeoğlu… Dursun Ali Erzincanlı… Said Sefa… Atalay Demirci…

Yine halk oyunlarımızdan seçkin örnekler… Yurdumuzun birbirinden güzel kentlerine özel geceler… Yerel sanatçılarımızdan harika konserler…

Ramazan süresince özel programlar, Kuran-ı Kerim Tilaveti… Tasavvuf müziği… İlahiler… Orta oyunu… Hacıvat Karagöz…

Ben bütün Eyüplüleri Haliç Etkinlik Alanımıza davet ediyorum. Artık yaz geldi. Bunaltıcı sıcaklarda evlerde oturmayın, buraya gelerek ailece keyifli saatler geçirmenin tam zamanı."

Eyüp Belediyesi Haliç Yaz Etkinlikleri'nde Pazar akşamı da halk oyunları şöleni Eyüplülerle buluşuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Kavuncu Haliç Eyüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title