Haberler

Kiosk Cihazları Bayilere Tanıtıldı

İzmir'de, bir Telekom firması tarafından yazılımı sağlanan Kiosk cihazlarının bayilere tanıtım lansmanı İzmir Hilton Oteli'nde gerçekleştirildi.

İzmir'de, bir Telekom firması tarafından yazılımı sağlanan Kiosk cihazlarının bayilere tanıtım lansmanı İzmir Hilton Oteli'nde gerçekleştirildi. Cihazın tanıtım toplantısına 300'den fazla bayi katıldı.

Etkinlikte, Türkiye'de tek olan bu sistemin tanıtıldığı Kiosk cihazı fatura ödemeleri, kontör göndermeleri, şans oyunları,

tüm ödemeleri yapabilen bir cihaz olup katılımcılar tarafından beğenildi. İzmirli

iş adamı ve Taft Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgöz'ün gerçekleştirdiği

konuşmada farklı bayilerden katılımcılar birebir ürünü deneyerek Akgöz ile birlikte değerlendirdi. Aynı zamanda firmanın

tek sahibi olan Murat Akgöz, yeni cihaz ve firma ile ilgili yaptığı konuşmada şunları söyledi: "TAFT Telekom; faaliyetlerine İzmir Alsancak'taki merkezinde başlamıştır. Müşteri memnuniyetini kendine ilke edinen şirketimiz kendi bünyesinde barındırdığı yazılım ekibi ile kendi sektöründe bir ilke imza atarak, kendi özel tasarladığı TAFT Vip kart uygulamasını getirmişti. TAFT Vip kart

uygulaması ile müşterilerini fatura taşıma zorunluluğundan kurtarmıştır. Genç ve dinamik çalışma ekibi ile çok kısa bir zaman diliminde Türkiye'nin her bölgesine yayılmış, bayi sayısını 250 üzerine çıkarmış ve kendi sektöründe büyük bir istihdam sağlamıştır"

Firmanın hukuk danışmanlığını sürdüren Avukat

Cemal Yılman da yaptığı konuşmada şöyle konuştu: "Fatura tahsilat işlemleriyle ilgili halen yürürlükte mevcut bir yasa bulunmamaktadır. Yasada bulunan boşluklar yüzünden fatura tahsilat alanı bakir durumdadır."

Sektörün yol haritasıyla ilgili gerekli bilgileri de paylaşan Yılman, dev adımlarla büyüyen Taft bayilerine, kendisi ve şirketin vizyonuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Taft Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgöz, Av. Cemal Yılman ve şirketin üyeleri, toplantının sonunda düzenlenen kokteylde, önümüzdeki beş yıl içerisinde Türkiye'de ciddi bir pazar oluşturup istihdam sağlayacaklarını belirterek bayilerine moral dolu yeni bir sezon diledi. Ayrıca, toplantının sunuculuğunu üstlenen radyo programcısı Ömer Köroğlu, öykü ve şiir dinletisi ile katılımcılara keyifli ve duygusal anlar yaşattı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title