Haberler

Kınık'ta Kaza: Motosikletteki 2 Arkadaş Öldü (2)

Son YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR İzmir'in Kınık İlçesi'nde, panelvan minibüs, hafif ticari otomobil ve plakasız bir motosikletin karıştığı zincirleme kazada yaşamını yitiren motosikletteki Orhan Özkan (28) ve Turgut Atıcı'nın (28) İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınları tarafından alınan cenazeleri, saat 18.00 sıralarında Bergama'ya 37 kilometre mesafedeki Çobanlar Mahallesi'ne getirildi.

Son YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR

İzmir'in Kınık İlçesi'nde, panelvan minibüs, hafif ticari otomobil ve plakasız bir motosikletin karıştığı zincirleme kazada yaşamını yitiren motosikletteki Orhan Özkan (28) ve Turgut Atıcı'nın (28) İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınları tarafından alınan cenazeleri, saat 18.00 sıralarında Bergama'ya 37 kilometre mesafedeki Çobanlar Mahallesi'ne getirildi. Cenazeler, mahalle meydanına geldiğinde gözyaşları sel oldu. Özkan ve Atıcı için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Namazın ardından Emine Özkan ile Sevim Atıcı'nın bayram gününde oğullarının tabutlarına sarılıp ağlamaları yürekleri dağladı. Daha sonra omuzlarda taşınan cenazeler, mahalle mezarlığına götürülüp, toprağa verildi.

Öte yandan, kazanın ardından gözaltına alınan minibüs sürücüsü Süleyman Tuncer ile hafif ticari aracın sürücüsü Halil Kırkbaş, jandarmadaki işlemlerin ardından sevk edildikleri adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Orhan Özkan İzmir Kınık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title