Haberler

Kınık'ta 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anıldı

Güncelleme:

İzmir'in Kınık ilçesinde 15 Temmuz'da yapılan darbe girişimi sırasında şehit olanlar Kınık Mesleki Teknik Eğitimi Merkezi Konferans salonunda düzenlenen törenle anıldı.


Törene Kınık Kaymakamı Faik Oktay Sözer,Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer,Kınık Emniyet Müdürü Gökhan Emiroğlu,Kınık Milli Eğitim Müdürü Aydın Yüzbaşıoğlu,Kınık Gençlik Ve Spor Müdürü Mustafa Çelik ,Okul Müdürleri ve Öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda Kuranı kerim tilaveti 15 Temmuz Şehitleri için indirilen Hatimlerin duası yapıldı.

Kınık Milli Eğitim Müdürü Aydın Yüzbaşıoğlu ve Kınık İmam Hatip Lisesi Müdürü İsmail Atıcı'nın günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından Şehit Astsubay Ömer Halisdemir anısına yazılan 30 Kuş isimli şiir gösterimi yapıldı Daha sonra öğrenciler şehitler ve bayrak için hazırladıkları şiirleri okudu ve program sona erdi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Çelik Sadık Doğruer Aydın Kınık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title