Haberler

Kilis'ten Kısa Kısa

Kilis'in Polateli ilçesinde bir motosikletin heybesinde yapılan aramada, bin 530 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kilis'in Polateli ilçesinde bir motosikletin heybesinde yapılan aramada, bin 530 paket kaçak sigara ele geçirildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, Polateli'ye bağlı Eğlen köyü yol ayrımında, M.Y. isimli şahsın yönetimindeki motosiklette yaptığı kontrolde, Suriye'den Türkiye'ye yasadışı yollarla getirildiği tespit edilen bin 530 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak cumhuriyet savcısının talimatı ile tahkikata başlanırken, ele geçirilen kaçak sigaralar imha edilmek üzere muhafaza altına alındı. Şüpheli ise ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

OTOMOBİLDE 3 BİN PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, Kilis-İslahiye karayolu üzerinde S.B. yönetimindeki otomobilde yaptığı kontrolde, 3 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak cumhuriyet savcısının talimatı ile tahkikata başlanırken, ele geçirilen kaçak sigaralar imha edilmek üzere muhafaza altına alındı. Araç sürücüsü ile araçta bulunan C.K. isimli şahıs, ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

SURİYELİ SİGARA KAÇAKÇILARI YAKALANDI

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, merkez ilçe Çörten köyü yol ayrımında icra ettiği devriye faaliyeti esnasında, bir yolcu minibüsünde yapılan kontrolde, Suriye uyruklu Y.A., M.M., M.H.M. ve M.A. isimli şahıslara ait valizlerde 4 bin 110 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak cumhuriyet savcısının talimatı ile tahkikata başlanırken, ele geçirilen kaçak sigaralar imha edilmek üzere muhafaza altına alındı. Şüpheliler ise ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

SURİYE SINIRINDA 9 BİN PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Merkez ilçeye bağlı Çerçili köyü Kilolar mezrası Çınarlı Dere mevkiinde güvenlik güçleri tarafından icra edilen devriye faaliyeti esnasında, Suriye uyruklu M.M. ve K.H. isimli şahıslar, Suriye'den Türkiye'ye yasadışı yollarla getirildiği tespit edilen 9 bin paket kaçak sigara ile yakalandı. Olayla ilgili olarak cumhuriyet savcısının talimatı ile tahkikata başlanırken, ele geçirilen kaçak sigaralar imha edilmek üzere muhafaza altına alındı. Şüpheliler, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Kilis Kapalı Cezaevi'ne konuldu. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Polateli Türkiye Suriye Kilis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title