Haberler

Kilis'ten Kısa Kısa

Kilis’te, Suriye’den Türkiye’ye getirilen 1 ton 150 kilo kaçak toz şeker ele geçirildi.

Kilis'te, Suriye'den Türkiye'ye getirilen 1 ton 150 kilo kaçak toz şeker ele geçirildi.

Merkez ilçeye bağlı Doğançay köyü Suriye sınır hattı, Şimşek Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde icra edilen devriye faaliyeti esnasında, A.Ö. isimli şahıs yönetimindeki kamyonette yapılan kontrolde, Suriye'den Türkiye'ye yasadışı yollarla getirildiği tespit edilen 1 ton 150 kilo toz şeker sınır devriyeleri tarafından ele geçirildi. Olayla ilgili olarak cumhuriyet savcısının talimatı ile tahkikata başlanırken, ele geçirilen toz şeker Öncüpınar Gümrük Muhafaza Müdürlüğü'ne teslim edildi, şüpheli ise ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

SINIRDA KAÇAK EŞYA ELE GEÇİRİLDİ

Merkez ilçeye bağlı Doğançay köyü Suriye sınır hattı, Şimşek Hudut Karakolu sorumluluk sahasında, kimliği belirsiz şahıs ya da şahıslarca Suriye'den Türkiye'ye yasadışı yollarla getirildiği tespit edilen 2 bin 500 paket sigara, 1 adet beyaz kumaş, 9 adet fabrika tipi makara iplik, 1 adet sanayi tipi dikiş makinesi ve 1 adet cep telefonu sınır devriyeleri tarafından ele geçirildi. Olayla ilgili olarak cumhuriyet savcısının talimatı ile tahkikata başlanırken, ele geçirilen sigaralar imha edilmek üzere muhafaza altına alındı, diğer malzemeler ise Öncüpınar Gümrük Müdürlüğü'ne teslim edildi.

KAÇAK İÇKİ VE SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Kilis'te Suriye'den Türkiye'ye getirilen 15 şişe kaçak içki ile 760 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Merkez ilçeye bağlı Doğançay köyü Suriye sınır hattı, Şimşek Hudut Karakolu sorumluluk sahasında icra edilen devriye faaliyeti esnasında Suriye uyruklu N.H. isimli şahıs ile birlikte Suriye'den Türkiye'ye yasadışı yollarla getirildiği tespit edilen 760 paket sigara ve 15 şişe kaçak içki sınır birlikleri tarafından ele geçirildi. Olayla ilgili olarak cumhuriyet savcısının talimatı ile tahkikata başlanırken, ele geçirilen kaçak malzemeler imha edilmek üzere muhafaza altına alındı.

SINIRDA HENDEĞE DÜŞEN İKİ KİŞİ KURTARILDI

Kilis'te, Suriye sınırında eşilen hendeğe düşerek yaralanan iki kişi sivil savunma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Merkez ilçeye bağlı Doğançay köyü sınır hattında Şimşek Hudut Karakolu sorumluluk sahasında icra edilen devriye faaliyeti esnasında, askeri yasak bölgede bulunan hendek içerisinde yaralı iki şahsın bulunduğunun görülmesi üzerine, olay yerine sivil savunma ekipleri çağrılarak yaralı iki şahıs hendekten çıkarıldı. A.T. ile M.S.M. hendekten çıkarılarak Kilis Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Suriye Kilis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title