Haberler

Kilis'teki Patlamanın Nedeni Roket Mermisi

Görüntü Dökümü : Olay yeri inceleme ekipleri çalışmaları Vali Tapsız'ın olay yeri inceleme Suriye'den atıldığı değerlendirilen roket mermisinin görüntüsü Bir yaralıyı taşıyan aracın Murat Maaşoğlu'nun konuşması Mahalle muhatarı Mehmet Özdemir'in konuşması Kilis'teki patlamanın nedeni roket mermisi Kilis kent merkezinde bir sokağa Suriye'den geldiği değerlendirilen roket mermisinin isabet etmesi sonucu 1'i çocuk 2 kişi yaralandı.

Görüntü Dökümü :

Olay yeri inceleme ekipleri çalışmaları

Vali Tapsız'ın olay yeri inceleme

Suriye'den atıldığı değerlendirilen roket mermisinin görüntüsü

Bir yaralıyı taşıyan aracın Murat Maaşoğlu'nun konuşması

Mahalle muhatarı Mehmet Özdemir'in konuşması Kilis'teki patlamanın nedeni roket mermisi

Kilis kent merkezinde bir sokağa Suriye'den geldiği değerlendirilen roket mermisinin isabet etmesi sonucu 1'i çocuk 2 kişi yaralandı.

Kilis kent merkezinde bir sokağa Suriye'den geldiği değerlendirilen roket mermisinin isabet etmesi sonucu 1'i çocuk 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Karaali Mahallesi Türbedar Sokağa Suriye'den geldiği tahmin edilen bir roket mermisi isabet etti. Olayda 18 yaşında bir genç ve 14 yaşında Suriye uyruklu kız çocuğu yaralandı. Yaralılar, ambulansla Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Patlamanın nedeni roket mermisi

Kilis kent merkezindeki evin giriş katında meydana gelen patlamanın ardından incelemeler sürerken, Vali Süleyman Tapsız ve İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, olay yerine gelerek bilgi aldı.

Vali Tapsız, kent merkezinde meydana gelen patlamaya ilişkin, "Suriye'den geldiği tahmin edilen bir roket mermisinin ilimiz merkez Karaali Mahallesi Türbedar Sokağa düştüğü anlaşılmıştır" açıklamasında bulundu.

Tapsız, yaptığı yazılı açıklamada, Suriye'den geldiği tahmin edilen bir roket mermisinin kent merkezinde Karaali Mahallesi Türbedar Sokağa düştüğünün anlaşıldığını belirterek, patlama sonucunda civarda bulunan bazı binalarda hafif düzeyde hasar oluştuğunu, olay sırasında 2 kişinin hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandığını ve Kilis Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığını ifade etti.

Olay sırasında yaralanan vatandaşlara acil şifalar dileğinde bulunan Tapsız, patlamaya ilişkin soruşturmanın ise devam ettiğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Tapsız Mehmet Özdemir Suriye Kilis Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (1)

hacettepeli:

Kilisli olarak bir daha nereye düşecek mi diyecegiz TSK daha sıkı tedbir almıyacak mı?Hep alıştık mı diycez. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title