Haberler

Kilis'te Roket Kurbanlarının Sayısı 15'e Yükseldi

Kilis'te roket kurbanlarının sayısı 15'e yükseldi (3)2 KİŞİ DAHA TOPRAĞA VERİLDİKilis'te Suriye tarafından atılan sonucu hayatını kaybeden 42 yaşındaki Abdullah Kaçar ile 14 yaşındaki Mahmut Emre Arslan da toprağa verildi.

Kilis'te roket kurbanlarının sayısı 15'e yükseldi (3)

2 KİŞİ DAHA TOPRAĞA VERİLDİ

Kilis'te Suriye tarafından atılan sonucu hayatını kaybeden 42 yaşındaki Abdullah Kaçar ile 14 yaşındaki Mahmut Emre Arslan da toprağa verildi.

Suriye tarafından atılan katyuşa roketatar mermilerinin isabet etmesiyle yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Abdullah Kaçar için Hacı Cümbüş Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Ak Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat, Belediye Başkanı Hasan Kara, Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin ile çok sayıda vatandaşın katıldığı törende İl Müftüsü Mahmut Karatepe tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Kaçar, asri mezarlığa defnedildi.

EMRE ASLAN'IN KORKTUĞU BAŞINA GELMİŞ

Dünkü patlamada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Mahmut Emre Aslan için de Yavuz Sultan Selim Cami'sinde cenaze töreni düzenlendi. Yakınlarının katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlanan Aslan'ın, geçen çarşamba günü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise yürek burktu.

Kente düşen bir roket mermisinin parçalarının fotoğrafını çekrek, 'İşte benim yanımdan geçen bomba parçası, Allah'a şükür bizlere değmedi' diye yazan Aslan'ın, 2 gün sonra ise vücuduna isabet eden şarapnel parçalarıyla ölümü herkesi ağlattı. Aslan'ın cenazesi de kılınan cenaze namazının ardından asri mezarlıktaki aile mezarlığına gömüldü.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: KİLİS (DHA)

========================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Emre Suriye Kilis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title