Haberler

Kilis'te 51 Dönüm Arazi Belediyeye Devredildi

Kilis'te 51 dönüm arazi belediyeye devredildi Kilis Gıra Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne ait 51 dönüm arazi rezerv alanı ilan edildikten sonra törenle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kilis Belediyesi'ne devredildi.

Kilis'te 51 dönüm arazi belediyeye devredildi

Kilis Gıra Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne ait 51 dönüm arazi rezerv alanı ilan edildikten sonra törenle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kilis Belediyesi'ne devredildi.

Belediye Konukevi'nde düzenlenen tapu devir- teslim törenine; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof.Dr. Mustafa Öztürk ile Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara katıldı. Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, 51 dönümlük arazinin kendilerine devredildiğini ve alana Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle konut yapılacağını söyledi. Kara, arazinin tahsisi ve konut alanı noktasında katkısından dolayı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye teşekkür etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk ise Kilis'e ekip olarak geldiklerini ve önümüzdeki süreçte kenti Türkiye'nin en yaşanılır şehirlerinden yapmak istediklerini ifade etti.

Yapılan konuşmalardan sonra 51 dönümlük arazinin bedelsiz olarak tapu devri yapıldı, arazinin projesi ve Kilis Mastır planının hazırlanması projesi için de 2 milyon liralık çek Belediye Başkanı Hasan Kara'ya teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Öztürk Hasan Kara Kilis Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

AHMET KARATAŞ:

güzelim tarım alanıda rant kurban gitti

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title