Haberler

Kilis Merkezli 'Yasa Dışı Dinleme' Operasyonu (2)

13 İLDE 27 POLİSE GÖZALTI Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen yasa dışı dinleme iddialarına ilişkin soruşturması kapsamında Terörle Mücadele Şubesi polislerince 13 ilde 27 polisin gözaltına alındığı bildirildi.

13 İLDE 27 POLİSE GÖZALTI

Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen yasa dışı dinleme iddialarına ilişkin soruşturması kapsamında Terörle Mücadele Şubesi polislerince 13 ilde 27 polisin gözaltına alındığı bildirildi.

Usulsüz dinleme iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Kilis, Gaziantep, Hatay, Malatya, Van, Aydın, Diyarbakır, Erzurum, Adana, Adıyaman, Kahramanmaraş, Ankara ve Kayseri Emniyet Müdürlüğü İstihbarat şubelerinde görevli 27 polisin gözaltına alındığı bildirildi. Gözaltına alınan polislerden 7'si adliyeye sevk edilirken, daha önce Kilis'te görev yapan ve başka illere tayini çıkan diğer 20 polisin ise Kilis'e getirileceği kaydedildi.

Gözaltına alınan ve Kilis Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polislerin yakınları ise adliye önünde toplandı. Polis yakınları ile bu kişilere destek verenler; 'Türkiye sizinle gurur duyuyor' ve 'Polise uzanan eller kırılsın' sloganlı atıp, dua etti.

Yoğunluğun yaşandığı Kilis adliyesi çevresinde polis ekipleri de geniş önlem aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Terörle Mücadele Şubesi Cumhuriyet Başsavcılığı Gaziantep Kilis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title