Haberler

Kilis'e 3 Roket Mermisi Düştü! 12 Kişi Yaralandı

Güncelleme:

Suriye tarafından atılan 3 roket mermisi, Kilis kent merkezine düştü. Olayda patlama nedeniyle 12 kişi yaralandı.

Kilis'e yine Suriye tarafından atılan 3 roket mermisi düştü. Roketlerden 2'si yerleşim alanlarının bulunduğu bölgeye düşerken, patlama nedeniyle 12 kişi yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Saat 18.15 sıralarında Suriye tarafından ateşlenen 3 roket mermisi Kilis kent merkezindeki Atatürk ve Saraç Mehmet Çavuş mahallelerine düştü. Roketlerden 1'i boş araziye düşerken, 2'si ise yerleşim alanlarının bulunduğu alanlara düştü. Meydana gelen patlamalarda aralarında çocukların da bulunduğu 12 kişi yaralandı. Yaralılar, patlama ihbarının ardından bölgeye sevk edilen ekipler tarafından ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA: 3 ROKET DÜŞTÜ, 12 YARALI VAR

Kilis Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, "Suriye'den geldiği tahmin edilen 3 roket Kilis şehir merkezinin muhtelif yerlerine düşmüştür. Düşen roketten kopan parçalardan 12 vatandaşımız yaralanmış olup, Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştır" denildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Suriye Kilis Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (26)

MİT TIRLARI:

AKP NİN CİCİ ÇOCUKLARI YİNE RAHAT DURMAMIŞ. . . .

17
7
yanıtYanıtla
KALELİ:

Pkk lı pislikler atmıştır. . Çünkü pkk lılar kadın çocuk demeden öldürmeyi severler. . . .

7
16
yanıtYanıtla
TAYYAR:

YENI TURKIYE YENI TURKIYE BEN ESKI TURKIYEYI ISTIYORUM ARKADAS HERGUN SEHIT HABERLERI IS YOK PARA YOK BORC COK TURIST YOK ETRAFIMIZ ATES CEMBERI TUM KOMSULARLA SORUN SEN ONCE KENDI AC VATANDASINI DOYUR BIRAK GOCMENLERE EVSAHIPLIGI YAPMAYI ATASOZU ONCE CAN SONRA CANAN SIZE OY YOK YOK AKP

19
0
yanıtYanıtla
yılmaz:

tayyar aynen bu hırszlarakatillere güven kalmadı

yanıt4
yanıt0
TRIPLE:

BİZİM PARAMIZLA YÖNETİLEN ÜLKEYİ GEREKSİZ YERE BATAKLIĞA SOKTUNUZ !!!! HUZURUMUZU, İŞİMİZİ, PARAMIZI, ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ ZORLA ALDINIZ!! 49, 5 İSTESİN, AMA 50, 5 (ŞU ANDA EN AZ), NALETLE PROTESTO EDİYOR !! NOOOLUR GİDİN BAŞIMIZDAN!! ÜLKEYE HUZUR GELSİN BİRAZ!!!!!

18
0
yanıtYanıtla
YILMAZ:

küçük enişte söz verdik yaptık diyordu neyi yapmadı onu söyle

16
1
yanıtYanıtla
Miro:

sabah işid türkiye sınırını tekrar ele geçirdi haberine sevinenler nerde??

15
0
yanıtYanıtla
YILMAZ:

istikrara füze çarptı

14
0
yanıtYanıtla
tttttttttttttttt:

başbakanımız ne dedi işid bir kaç üfkeli gencin bileşiminden başka bişey değil zararsızdır diyor vatandaşlar abartmasınlar badişahlara bişey olmasın dua edin padişahımız çok yaşa deyin istikra gelecek bekleyin. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

14
0
yanıtYanıtla
çiyager:

Daha düne kadar mücahitler Allah sizinle olsun diyodunuz, Allah gerçek manada mazlum haklının yanında olsun. Ne mutlu KÜRDÜM diyene

9
5
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title