Haberler

Kilimli'de 10 Gündür 200 Evin Telefon ve İnterneti Yok

Zonguldak'ın Kilimli İlçesi'ne bağlı Gelik Beldesi'nde, yüksek tonajlı kamyonların tellere takılması sonucu telefon hatları zarar görürken, yaklaşık 200 evin telefon ve internet bağlantısı kesildi.

Zonguldak'ın Kilimli İlçesi'ne bağlı Gelik Beldesi'nde, yüksek tonajlı kamyonların tellere takılması sonucu telefon hatları zarar görürken, yaklaşık 200 evin telefon ve internet bağlantısı kesildi. Belde sakinleri, 10 gündür hatların onarılmamasına tepki gösterdi.

Merkez Mahallesi'nde yüksek tonajlı kamyonların tellere takılması sonucu ahşap telefon direklerinden 1'i kırılıp yıkılırken, aynı hat üzerindeki diğer 4 direk de zarar gördü. Mahalledeki Köprübaşı Altı Sokak Küme Evleri bölgesinde yaklaşık 200 evin telefon ve internet bağlantısı kesildi. Merkez Mahallesi Muhtarı Hikmet Bektaş ve diğer belde sakinlerinin başvurmasına rağmen telefon hatları yenilenmedi. Belde sakinleri bu duruma tepki gösterdi.

Muhtar Hikmet Bektaş, Türk Telekom yetkililerine olayı bildirdiklerini, ancak 10 gündür gelen- giden olmadığını söyledi. Muhtar Bektaş, bu durumun bir an önce düzeltilmesini istediklerini vurguladı.

Gelik Belediye Meclis Üyesi Adnan Açici da, yolların yapılıp yükselmesinden sonra tellerin yükseklik seviyesinin azaldığını söyledi. Açici, "Yüksek kamyonlar hatları düşürüyor. Millet mağdur. 10- 15 gün oldu ancak kimse gelmedi" dedi. - Kilimlizonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Köprübaşı Zonguldak Kilimli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title