Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Kayınvalidesine Son Görev

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün hayatını kaybeden kayınvalidesi Fatma Özdağ'ı Tunceli'de düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün hayatını kaybeden, "Bana da özel emek harcamış birisi." dediği kayınvalidesi Fatma Özdağ'ın cenaze törenine katılmak üzere Tunceli'ye geldi.

CEMEVİNDE CENAZE TÖRENİ

Önceki gün vefat eden Kılıçdaroğlu'nun kayınvalidesi Fatma Özdağ için Tunceli'nin Nazimiye ilçesinde bulunan cemevinde cenaze töreni düzenlendi.

TÖRENE SARIGÜL DE KATILDI

Cenaze törenine Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra eşi Selvi Kılıdaroğlu, CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP'li milletvekilleri, Şişli Belediyesi eski Başkanı Mustafa Sarıgül, Tunceli Valisi Osman Kaymak ve vatandaşlar katıldı.

KÖYÜNE DEFNEDİLDİ

Alevi dedesi Kadir Bulut'un kıldırdığı cenaze namazının ardından Özdağ'ın cenazesi Nazimiye ilçesine bağlı Ayranlı köyüne götürülerek burada defnedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Nazimiye Tunceli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

ahmet:

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. . . .

37
1
yanıtYanıtla
ayakkabi boyacisi:

öbür dünyada, biri yardim edecekse, ne aalaa, , hazreti kesinlikle yardim etmez, cünkü o sünni idi. . vay haline.

2
25
yanıtYanıtla
FARUK Mobil-IOS:

Şu Mustafa kırmızı diken de orda reklamcı sahtecı Mustafa

3
16
yanıtYanıtla
ahmet Gny53Mobil-ANDROID:

o nasil bi el baglamadir...

1
12
yanıtYanıtla
zafer:

müslümanmıymış ki acaba!!!

0
11
yanıtYanıtla
emirmobilWeb@haberler.com:

Utanin utanin ölmüş insanin arkasindan konuştuğuz şeylere hepimiz gidiciyiz siz insanmisiniz

8
1
yanıtYanıtla
Berf:

Her seyi yine NAMAZ a bagladiniz. Namaz kilsa ne olur kilmasa ne olur. Önce Insan olmak lazim. Allah ta Dinde insanin kalbinde saklidir. Yani insanlar inanacak diyemi yapilmasi lazim. Insan olalim dürüst olalim digeri kendiliginden gelir.

5
2
yanıtYanıtla
osman Mobil-ANDROID:

Allah rahmet eylesin hepimiz gidiciyiz bu ülkeyi sen müslüman o Hristiyan bu yahudi bu Çerkez bu Gürcü bu alevi diye ayırdılar buraya bu yorumları yapan acaba namaz kalıyor mu bi bakmak lazım

6
0
yanıtYanıtla
emirmobilWeb@haberler.com:

Utanin utanin ölmüş insanin arkasindan konuştuğuz şeylere hepimiz gidiciyiz siz insanmisiniz

3
0
yanıtYanıtla
vural vural:

ALLAH aşkına bu nasıl bir cenaze namazı hoca nerede namaz nerede bu cenaze namazları degiştide bizmi bilmiyoz hoca gelir ölen kişi cinsiyetine göre hatun kişi yada erkişi neyse nasıl bilirdiniz der sonra ona haklarınızı helal ediyormusunuz der sonra namazı kılınır topraga defn olunur çözemedim ben bu işi

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title