Haberler

Kılıçdaroğlu, Pm ve Ydk Üyelerinin Belirlenmesi İçin Oyunu Kullandı

Görüntü Dökümü : -KEmal KIlıçdaroğlu'nun korumasının divan heyetine bilgi vermesi -Murat Karayalçın'dan detaylar -Parti üyelerinin oy kullanması -Bülent Tezcan'ın oy kullanması -CHP milletvekili Mustafa Balbay'ın oy kullanması -CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gelişi ve oy kullanması -Tribünde açılan pankart ve Kılıçdaroğlu'na destek sloganları -Kılıçdaroğlu'nun partililerle fotoğraf çektirmesi -Kılıçdaroğlu'nun salondan ayrılması CHP'nin 35. Olağan Kurultayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyelerinin belirlenmesi için oyunu kullandı.

Görüntü Dökümü :

-KEmal KIlıçdaroğlu'nun korumasının divan heyetine bilgi vermesi

- Murat Karayalçın'dan detaylar

-Parti üyelerinin oy kullanması

- Bülent Tezcan'ın oy kullanması

-CHP milletvekili Mustafa Balbay'ın oy kullanması

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gelişi ve oy kullanması

-Tribünde açılan pankart ve Kılıçdaroğlu'na destek sloganları

-Kılıçdaroğlu'nun partililerle fotoğraf çektirmesi

-Kılıçdaroğlu'nun salondan ayrılması CHP'nin 35. Olağan Kurultayı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyelerinin belirlenmesi için oyunu kullandı.

CHP'nin 35. Olağan Kurultayı'nın yapıldığı Ankara Spor Salonu'na gelen Kılıçdaroğlu, 1 Nolu sandıkta oyunu kullandı. Kılıçdaroğlu, oyunu kullandıktan sonra "hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun oy kullanırken PM adaylarının bulunduğu çarşaf listeyi aldığında "Asıl çarşaf bu mu? Bunu nasıl dolduracağız?" diye espri yapması, çevredekilerin gülmesine neden oldu.

Kılıçdaroğlu, oy kullanma kabininde yaklaşık 9 dakika kaldı. Partililer, Kılıçdaroğlu oyunu kullanırken, "Halkın umudu, Kılıçdaroğlu" şeklinde slogan attı. Kılıçdaroğlu, salondan ayrılırken partililerle fotoğraf çektirdi.

Oy sayımının gece geç saatlere kadar sürecek olması nedeniyle, Kılıçdaroğlu'nun konuşma yapmayacağı belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Murat Karayalçın Mustafa Balbay Bülent Tezcan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title