Haberler

Kılıçdaroğlu'nun Konuşacağı Alanda Dev Türk Bayrağı Krizi

Güncelleme:

Kılıçdaroğlu'nun halka hitap edeceği Esenyurt Meydanı'nda binaya asılan bayrak kriz çıkardı. Bina sahipleri "Belediye ile sorun yaşarız." diyerek indirilmesini istedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun halka hitap edeceği Esenyurt Meydanı'nda bir binaya dev Türk bayrağı asıldı. Bir müddet asılı kalan bayrak binanın sahipleri olduklarını söyleyen kişiler tarafından "Belediye ile sorun yaşarız" gerekçesiyle indirilmek istendi. Bina sakinleri ile CHP'li yöneticiler arasında yaşanan tartışmaların ardından dev bayrak binadan indirildi.

İNDİRİLEN BAYRAK MEYDANDA TAŞINDI

CHP liderinin henüz alana gelmediği sırada yaşanan olayın ardından partililer indirilen bayrağı meydanda dalgalandırdı. CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, olayla ilgili olarak, "Esenyurt'ta kaçak bina çok fazla. Bu bina da kaçak binaymış. Onlar da "'Belediyeden sıkıntı yaşarız, yarın birgün sorun olur. Bizim binamız olmasın' dediler" diye konuştu.

"BİR PROVOKASYON YOK"

CHP İl Başkan Yardımcısı Sinan Karahan ise, "Muhtemelen binayla ilgili binada kaçak sorunu var. Dikkat çekmemek için bina sahibinin, bina maliklerinin böyle bir itirazı var. İstemediler. Burası kozmopolit bir bölge, sıkıntılı bir bölge. O yüzden -buraya asmayın- dediler. Bayrağı el üstünde taşımak için getirmiştik. Meydanı kaplamasın, diye astık. En son istediğimiz şekilde oldu. Öyle büyük bir provokasyon yok" diye konuştu.

BİNANIN ÜST KATINDA AKP BAYRAĞI SALLANDI

Öte yandan bayrağın indirildiği binanın en üst katında bir pencereden bir süre sonra bir kişinin AK Parti bayrağını salladığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Esenyurt Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

adem:

ulan meymenetsiz cehape çirkin tipsiz kokuşmuş cehape bayrak sevmeyi sendenmi öğrenecez

36
50
yanıtYanıtla
vatansever80a_kaptan11@hotmail.com:

adem denen gizli hain andımızı siz kaldırdınız tc yazılarını siz kaldırdınız bayraga saygısızlık sizde pkk la kol kola olmak sizde şehide kelle demek sizde neyin lafını ediyorsun ülke bölünmenin eşiginde makarna ve kömür size yeter vatan bayrak sizin neyinize

yanıt0
yanıt0
adem:

ulan chpli çirkin kokuşmuş meymenetsizler bayrak sevmeyi sizdenmi öğrenecez

20
39
yanıtYanıtla
KORUYUCU:

AKP LİRLER TÜRK BAYRAĞININI ARTIK ASTIRMIYORMI. O ZAMAM İŞİTİN BAYRAĞNI ASIN AKP SEVİNİR

29
21
yanıtYanıtla
alp:

türk bayragına karsı bölücü akp

19
22
yanıtYanıtla
vatansever80:

bir akp liden herşey olur sadece vatansever olmaz icraatlarıyla bunu gösterdiler yıllardır nede olsa herşeyi satmaya alıştılar

11
29
yanıtYanıtla
muğlalı:

GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ.CUMHURBAŞKANI R.T.E ZORUNUZA GİTMESİN HAAA

19
9
yanıtYanıtla
SANCARHAN:

YSK,hani yasakti.Türkbayragi icin RTE nin klipine yasak getirildiydi hatirladigim kadar yerel secimlerde

13
11
yanıtYanıtla
mustafa:

akp belediyecliği vatandaş bınasına türk bayrağı asmaktan korkuyor mhplilerde tayyıbe oy vermeyi düşünüyor yaziklar olsun sizsin milliyetçiliğine

7
4
yanıtYanıtla
baba yorgun:

o bayrak icin can vermek herkesin nasibi olmaz kurban olurum bayragima vatanima dokunani basarim kirtlagina dagilin

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title