Haberler

Hülya Avşar'ın Ardahan'daki Akrabalarından Kılıçdaroğlu'na Tepki

Güncelleme:

Avşar'ın Ardahan'daki akrabaları, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ünlü sanatçıya yönelik sözlerine tepki göstererek "Ardahan halkından özür dilesin" dediler.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Hülya Avşar'a yönelik sözleri- Hülya Avşar'ın Ardahan'daki akrabaları, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun sanatçıya yönelik sözlerine tepi gösterdi.

MUHTARLIKTA BASIN AÇIKLAMASI YAPTILAR

Hülya Avşar'ın Ardahan'daki akrabaları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sanatçıya yönelik sözlerine tepki gösterdi. Hoçuvan bucağına bağlı Hasköy'deki sanatçının akrabaları ile aynı köyde yaşayan vatandaşlar, köyün muhtarlığında bir araya gelerek, basın açıklaması yaptı. Köyün muhtarı Atilla Avşar, yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili çıkan açıklamalarda kızları Avşar'ın hedef gösterildiğini belirterek, bunun yanlış olduğunu ifade etti.

"BİRİLERİ HEDEF GÖSTERİLMESİN"

"Söz konusu saray bu milletin sarayıdır. Bu nedenle Kılıçdarolu'nun açıklamalarını, kızımız Hülya'ya yönelik açıklamalarını kesinlikle doğru bulmuyoruz, kınıyoruz" diyen Avşar, bu nedenle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yaptırdığı saraydan dolayı teşekkür ettiğini söyledi. Avşar, "Çünkü bugün o sarayda eğer Erdoğan oturuyorsa yarın benim torunum ya da Kılıçdaroğlu'nun yakını oturabilir. Önemli olan biz yapılanlara bakalım. Saraydan dolayı birileri eleştirilmesin ya da birileri hedef gösterilmesin" ifadesini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ

Söz konusu açıklamaya Hülya Avşar'ın alet edilmesini istemediklerini vurgulayan Avşar, sanatçı Hülya Avşar'ı aşiret olarak desteklediklerini, desteklemeye de devam edeceklerini belirtti.Sanatçının akrabalarından Muhittin Avşar (73) ise Kılıçdaroğlu'nun ifadelerini yakışıksız bulduğunu ifade ederek, "Bu sözlerden dolayı kendisini kınıyoruz. Kızımıza yönelik kullanılan bu ifadeleri kesinlikle kabul etmiyoruz. Hülya Avşar, dünyanın kabul ettiği bir sanatçı, sanatına saygı duyulmalı" şeklinde konuştu.

"ARDAHAN HALKINDAN ÖZÜR DİLEMESİ LAZIM"

Köy sakinlerinden Güner Yılmaz da Hülya Avşar'a yönelik Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklamaların bölgeyi ve Ardahan'ı üzdüğünü belirterek, şunları kaydetti: "Büyük bir hakaret olmuştur. Hemşehrimizin hak ettiği bir ifade değil. Hakaret olarak kabul ediyoruz. Ülke gündemini germenin dışında bir olay değil. Kılıçdaroğlu'nun Avşar'dan özür dilemesini istiyoruz. Çünkü Avşar Ardahan'ı temsil ediyor, buranın çocuğu. Bu nedenle Ardahan halkından özür dilemesi lazım. Kılıçdaroğlu, Ardahan'a geleceği sırada Ardahan'ın kendisini nasıl karşılayacağını düşünmesi lazım. Bu ifadeler sadece topluma zarar vermekten öte ifadeler değil.



Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Hülya Avşar Ardahan Hasköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (34)

ramazan:

bırakın bu akrabacılıgı adam dogru söyledi şımarık hülya , nerde maliye benim evim daha şahşahalı dedi hülya bir araştırın o zaman vergilerini neler çıkar acaba ama bir torpil yapar görmezsiniz çünkü yandaş , işte yeni türkiye bu olsa gerek.

13
85
yanıtYanıtla
KOKO.:

hülya en azindan ne oldugunu inkar etmiyor. . . . . . kürt kiziyim diyor . . . . . . gerillanin anesinede saygi duyiuyorum sehit anasina da diyor sen ALEVI oldugunu bile söyleyemiyorsun keMAL ::::::keMAAL mal geldin mal gidicen serefsiz keMAL . . . . . .

71
15
yanıtYanıtla
Murat akerMobil-IOS:

Cahil kilicdaroglu

66
15
yanıtYanıtla
mazgirtli ahmo:

Ya hayret. kılıçdaroğlanı ciddiye almayın bile. Bu adamın ciddiye alınacak neyi kalmiş. Adam kendi kendiye inanmıyor, siz onu ciddiye alıyorsunuz. Bakın persilvanyaya nasıl evlatlık oldu. Bu bile kılıçdaroğlanı anlamaya yetmez mi?

12
13
yanıtYanıtla
Türkmen Ardahanlı:

Koskoca Ana Muhalefet Partisi başkanı sayın Kılıçdaroğlu sizi takmaz bile Avşarlar. . . Ardahan Kılıçdaroğluna oy vermeye devam edecektir.

18
3
yanıtYanıtla
TURKOGLU:

HULYA KIM AVSAR KIM, HADIN TAKLITCILIGI BIRAKIN HERKES KENDI ISINIZE

16
3
yanıtYanıtla
ardahanlı:

hülya avşar Ardahan ın temsilcisi olamaz. bu cahiller de Ardahana göçmüştür belki bi yerden.

15
2
yanıtYanıtla
berlın ın berlın:

nasıl bır asıretmıskı hulya avsardan gurur duyuyorlar

12
5
yanıtYanıtla
Bozkurt Ardahan Türkü:

Avşar soyadlı aile aslen Ardahanlı değildir. Dolayısıyla bu aile Ardahanlılar adına konuşma hakkına sahip değildir. Ardahan kro memleketi de değildir. Ezici çoğunluğu Kafkasya asıllı Türklerin oluşturduğu Ardahan''da, kroların hükmü geçmez.

15
1
yanıtYanıtla
akıla bak hele:

yav hele bunlara bak hallerine bakmıyorlar hülya avşara sahip çıkıyorlar benim hülya avşarı görende midem bulanıyor

3
12
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title