Haberler

Kılıçdaroğlu'nun Danışmanı Karaca'nın Vefatı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun vefat eden danışmanı Şükrü Karaca'nın, Türkiye'nin geçmişini, bugünü derin analizlerle ortaya koyabilen, siyasi olayları geçmişiyle beraber derinlemesine yorumlayabilen kapasitede bir kişi olduğunu söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun vefat eden danışmanı Şükrü Karaca'nın, Türkiye'nin geçmişini, bugünü derin analizlerle ortaya koyabilen, siyasi olayları geçmişiyle beraber derinlemesine yorumlayabilen kapasitede bir kişi olduğunu söyledi.

Haluk Koç ile Ankara Milletvekili Levent Gök, Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Şükrü Karaca'nın hayatını kaybettiği özel 29 Mayıs Hastanesine başsağlığı ziyaretinde bulundular.

Hastaneden ayrılırken basın mensuplarına açıklama yapan Koç, Karaca'nın ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Şükrü Karaca'nın büyük ihtimalle kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini belirten Koç, "Ani bir vefat. Büyük bir ihtimalle kalp krizi. Hastanede fazla bir müdahale imkanı olmadığı anlaşılıyor" dedi.

Karaca'ya Allah'tan rahmet dileyen Koç, şöyle devam etti:

"İyi bir memleket evladıydı. Sorunları çok iyi bilen, değerlendiren, Türkiye'nin geçmişini, bugünü analiz bakımından çok derin ortaya koyan, bugün yaşadığımız türlü ilişkileri, siyasi boyuttaki türlü olayları derinlemesine geçmişiyle beraber yorumlayabilecek kapasitede bir arkadaşımızdı. Hayatın gerçekleriyle karşı karşıyayız." - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Şükrü Karaca Haluk Koç Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title