Haberler

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na Yönelik Sözleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine tepkiler sürüyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine tepkiler sürüyor.

Ak Parti Lapseki İlçe Başkanı Sevda Kılıç, Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözlerini, seviyesiz, ahlak dışı, ülke ve millet adına üzüntü verici olarak bulduklarını söyledi.

Bu üslubun hiç kimseye yakışmadığını ifade eden Kılıç, "Dervişin zikri ne ise fikri de odur" sözünün Kılıçdaroğlu'nun zihin dünyasının nasıl çalıştığını açık bir şekilde ortaya koyduğunu savundu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları ile aslında zihninde kadın olgusuna ait neleri taşıdığının da anlaşıldığını kaydeden Kılıç, şunları söyledi:

"Bu hakaretleri ettiğine göre Kılıçdaroğlu, kadın deyince nasıl düşüneceği ve ilk akla nelerin geleceğini ve onun zihninde kadının nasıl yer ettiği de deşifre etmiştir. Öte yandan kullandığı bu ifadesi ile eğitim seviyesinin ve ahlakını da sergilemiştir. Ancak daha da önemlisi Kılıçdaroğlu'nun yanında bulunan kadınlar son derece dikkatli olmalıdırlar. Çünkü Kılıçdaroğlu yapmış olduğu bu açıklama ile kadın hakkında zihninde neleri beslediğini göstermiş olmaktadır. Bütün kadınlar bilmelidir ki kadın deyince Kılıçdaroğlu'un zihni böyle çalışıyormuş. Bu arada birde Kılıçdaroğlu'un ağzından 'temiz siyaset' kelimesini hiç düşürmeyen birisi olmakta temiz siyasetten anladığını da örneklendirmiştir. Ne yazık ki her şey ortadadır Kılıçdaroğlu'u bir kadına, bir anneye bir bakana bu denli açık konuşan bu şahsı milletin vicdanına havale ediyoruz."

Kadın Kolları üyelerinin de hazır bulunduğu protestoya Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer'de katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu sevda kılıç AK Parti Lapseki Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title