Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan 'Hakan Fidan' Yorumu

Güncelleme:

Kılıçdaroğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın milletvekili aday adaylığıyla ilgili, "Başbakanlık koltuğu boş olunca tabi, herhalde böyle bir arayışa girdiler." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın milletvekili aday adaylığı için istifasını, "Başbakanlık koltuğu boş olunca tabi herhalde böyle bir arayışa girdiler, öyle anlaşılıyor" sözleriyle değerlendirdi.

HAKAN FİDAN'IN İSTİFASI

Şanlıurfa'da gezi programını sürdüren Kılıçdaroğlu, tarihi Gümrük Hanı'nda çay molası vererek dinlendi. Bu arada gazetecilerin sorularına cevap veren Kılıçdaroğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın istifası ile ilgili soru üzerine, "Başbakanlık koltuğu boş olunca tabi herhalde böyle bir arayışa girdiler, öyle anlaşılıyor" dedi.

"KÜRT SORUNUN ÇÖZÜLMESİNİN EN ÖNEMLİ AYAĞI YÜZDE 10 SEÇİM BARAJININ İNDİRİLMESİDİR"

Çözüm süreci ile ilgili olarak da Kılıçdaroğlu, "Aşamayı bilen varsa, haber verirseler bir sorunumuz yok. Kesinlikle kan dökülmesini istemiyoruz. Kürt sorununun çözülmesini istiyoruz. Çözüm yolunun demokrasi ve özgürlükten geçtiğini biliyoruz. Sorunun çözülmesinin birinci ve en önemli ayağı yüzde 10 seçim barajının indirilmesidir. Bu barajı getiren askerlerdir, yani Kenan Evren ve arkadaşlarıdır. Darbe yasasıdır. Bu darbe yasasının demokrasi için değiştirilmesi ve makul düzeye indirilmesi lazımdır. Bu konuda CHP'nin yüzde 3 veya yüzde 5 oranına indirilmesi için verdiğimiz kanun teklifleri vardır. Gerçekleşirse çok daha memnun oluruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Hakan Fidan Şanlıurfa Sıkıcı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

ALİ:

HAKLISIN KILIÇDAROĞLU SENİN GİBİ KASETLE GELMEDİ , LİDERİNE İHANET ETMEDİ, YAHUDİ UŞAKLARI İLE BİRLEŞİP VATANINA İHANET ETMEDİLER SENİN GİBİ

14
9
yanıtYanıtla
Chp:

erdoğan liderlerine ihanet etmedimi iş adamlarına gazetecilere siyasilere sanatçılara şantaj tehdit yapmadımı Yahudi ile birleşip vatanına ihanet etmedilerme . . ayıp be ALLAHTAN Korkun Biraz.

yanıt6
yanıt11
ALİ:

SEN CHP Lİ DEĞİLSİN SEN SAPKIN HİZMETÇİSİN KİME ANLATIYORSUN SEN İŞİNE BAK HADİ GİT KEMALİN ODASINI DİNLE YÜRRÜÜÜ

yanıt6
yanıt2
Mahir Bilen:

Muhalefet böyle tahriklerle güya Ak Parti içinde kavga çıkartacak. Bunlar ucuz ve aptalca taktikler.

9
5
yanıtYanıtla
eskişehirli:

senin söylemlerinden bunaldık artık bizi hasta ettin yeter valla baykalı mumla arıyoruz

8
4
yanıtYanıtla
chp:

tipe bakın hizaya gelin

5
4
yanıtYanıtla
izmirli:

senden iğreniyoruz kılıçdaroğlu terket bu koltuğu yeter yerlerde sürünüyoruz

4
5
yanıtYanıtla
insanMobil-ANDROID:

kılıçdaroğlu başbakanlık için fidanı uygun görüyor. sen halinden memnunsun sanırım boş adam

8
1
yanıtYanıtla
serolMobil-ANDROID:

maasli calisan aktroller yine yorumlar yapmis AKAPE ye oy yoook yalan anketlerinize artik inanan yookk

4
5
yanıtYanıtla
vatandaş:

he he serol seri ol yerlerde gezinme

yanıt5
yanıt2
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title