Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Başbakan'a Proje Cevabı: Projemizi Hayal Bile Edemezler

Güncelleme:

Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Davutoğlu'nun kendisine yönelik 'Proje diye getirdiği şeyi biz 15 senede yapıp tarihe imza diye attık' sözlerine cevap verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kendisine yönelik 'Proje diye getirdiği şeyi biz 15 senede yapıp tarihe imza diye attığımız şey' sözlerine cevap verdi. Kılıçdaroğlu, "Bugüne kadar neden hayata geçirmemiş, engel olan mı vardı? Bizim projemizi onlar hayal bile edemezler." dedi.

ESNAFLA KAHVALTI YAPTI

Kılıçdaroğlu, Ankara Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ASEMKOM) üyeleriyle kahvaltı yaptı. Kılıçdaroğlu, toptancı halini ziyaret ederek esnafla sohbet etti sorunlarını dinledi. Ziyarete CHP Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç ve Ankara milletvekilleri de katıldı.

BAŞBAKAN'A CEVAP VERDİ

Kılıçdaroğlu, Başbakan Davutoğlu'nun dün Amasya mitinginde kendisine yönelik, "Bunların her şeyi çalıntı, hırsızlık, intihal, yalancılık. Benim stratejik derinlik kitabımın arkasına bakmış, tabi yürüyen merdivene ters binen kitabı da tersinden okur. Proje diye getirdiği şeyi biz 15 senede yapıp tarihe imza diye attığımız şey' sözlerine cevap verdi.

"ENGEL OLAN MI VAR? HAYAL BİLE EDEMEZLER"

Kılıçdaroğlu, "Kimden araklamışız? Bugüne kadar neden hayata geçirmemiş, engel olan mı vardı? Bizim projemizi onlar hayal bile edemezler. Ben özel bir tartışmanın içerisine girmek istemiyorum. Onlar Türkiye'yi yalnızlaştırdılar, biz ise Türkiye'yi dünyanın merkezi haline getireceğiz. Aramızda dünya kadar fark var." diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (165)

M.KMobil-IOS:

Helallllll 35 tane oyumuz var..oylar chp ye

20
6
yanıtYanıtla
vatandaşMobil-ANDROID:

dün dinledim.cok güzel bir proje.her ne kadar sevmesemde CHP'yi.

17
8
yanıtYanıtla
Erdeniz:

Chp temiz parti

14
10
yanıtYanıtla
manisalı:

sen sskyı batırdın muhalefeti yapamıyorsun, türkiyeyimi yöneticn, yürü git ya kemal.

7
16
yanıtYanıtla
demokratMobil-ANDROID:

böyle projelerle gel CHP oyum CHP ye

15
8
yanıtYanıtla
HASAN TAHSİN DOĞAN:

ŞU AKP''Lİ MAKARNACI TROLLERE BİR TÜRLÜ ANLATAMADIK. SİZ HAKARET ETTİKÇE, YOK DİNGİL, YOK MAL, YOK PİSLİK FALAN DEDİKÇE, MESELA BEN AKP DIŞINDA BİR PARTİYE OY ATMAYI DÜŞÜNÜYORUM. AKLIMDA CHP YOK, ZORLA AKLIMA CHP''Yİ GETİRİYORSUNUZ. YANİ SİZ KİŞİSEL KİNİNİZİ KUSMAYA ÇALIŞIRKEN, ASLINDA CHP''YE DE ÇALIŞMIYOR OLUYORSUNUZ, FARKINDA DEĞİLSİNİZ. (GERÇİ KİME YAZIYORUZ Kİ, BUNU ANLAYABİLMEK İÇİN EN AZINDA BEYİN GEREK)

9
13
yanıtYanıtla
Abu Cemil Mobil-ANDROID:

"vatandaş kod adlı " kimi kandırıyorsun gec onu gecmısınızı biliyoruz. hep hayal Oyum AKP ye

8
14
yanıtYanıtla
Maron 5mobilWeb@haberler.com:

Siz ne kadar yirtarsaniz yirtin ve akp yine alir ve bu ulkeyi ejdadimizdan emanet aldik ve chp mhp hdp gibi vatan hayinlarina emanet etmeyiz

9
13
yanıtYanıtla
Maron 5mobilWeb@haberler.com:

Chp zinniyeti var oldukca Turkiye uluslar arasi arenada ilerleyemez.Tek baskanlik sistemine gecip butun diger siyasi partiler meclis disi birakilmali tarihten beri chp nin bu ulkeye hic bir zere kadar faydasi olmamistir

12
8
yanıtYanıtla
eski chp li:

artık bu seçimde ak parti diyorum, haydi hayırlısı

10
10
yanıtYanıtla
Tüm 165 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title