Haberler

Kılıçdaroğlu: Erdoğan İçin Komisyon Kurulmasını İsteyeceğiz

Güncelleme:

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, CNN Türk'te katıldığı programda, Erdoğan için bir komisyon kurulmasını isteyeceklerini belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk'te yayınlanan 5N1K programında, 17 Aralık operasyonu ve istifa eden 4 eski bakan hakkında yaptığı açıklamalarda, "Meclis soruşturma komisyonu kuruldu. Dünya kadar ses kayıtları var. Bakanların çocuklarının ses kayıtları var. Önümüzdeki günlerde Erdoğan için de bir komisyon isteyeceğiz. Bir başbakan 'ben temizim' diyorsa gidip aklanacak." dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, CNN Türk'te yayınlanan 5N1K programında Cüneyt Özdemir'in CHP'deki değişim  ve cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili sorularını yanıtladı. 

"ERDOĞAN İÇİN KOMİSYON İSTEYECEĞİZ"

Ses kayıtları, 17 Aralık operasyonu ve Pazartesi günü TBMM Genel Kurul'unda görüşülen 4 eski bakanın soruşturma önergeleri ile ilgili olarak, "Meclis soruşturma komisyonu kuruldu. Dünya kadar ses kayıtları var. Bakanların çocuklarının ses kayıtları var. Önümüzdeki günlerde Erdoğan için de bir komisyon isteyeceğiz. Bir başbakan "ben temizim" diyorsa gidip aklanacak." diyen Kılıçdaroğlu, Özdemir'in "CHP içinde yolsuzluğa ismi karışan biri olsa ne yapardınız?" sorusuna "Eğer bir CHP'li bir yolsuzluk olayı içinde ise o kesinlikle dışarı bırakılır. Erdoğan için de komisyon kurulması lazım. Onun da hesabını vermesi lazım. " diye yanıt verdi.

"BİR KERE DE HEM ÇALMAYAN HEM DE ÇALIŞAN BİRİNİ SEÇİN"

17 Aralık operasyonlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, halkta " Çalıyor ama iş yapıyor" diye bir algı olduğunu ve bu algının yanlış olduğunu belirterek; "Bir kişinin hem çalıp hem iş yapması mümkün değil. Halkın demesi de doğru değil. O nedenle halkın vicdanına seslendim. Ya bir de çalmayan ama iş yapan bir adam seçin. Örnek mi istiyorsunuz, bir sürü örneği var. Halkın büyük bir kısmı hala bu yolsuzluklardan haberdar değil, anketler var. Yüzde 10-15 civarında bir kesim hala haberdar değil.Bir kısmı da "seçim sürecinde ortaya çıkmış bir söylem" gibi algılıyor. O kadar çok arka arkaya yolsuzluk ortaya çıktı ki "Bu kadar da olur mu?" diye bir algı çıktı. " dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Cüneyt Özdemir Medya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (57)

REZİL KE-MALchessmate083@hotmail.com:

İŞİN GÜCÜN ERDOĞAN LA UGRAŞMAK.BU HALK İÇİN TEK BİR MANTIKLI PROJE HİZMET YAPTIGIN YA DA YAPMAYA ÇALIŞTIGINI GÖRMEDİK..GERÇİ KİMLERE HİZMET ETTİĞİNDE ORTADA.

28
10
yanıtYanıtla
SANCAR HANsancarhan@hotmail.de:

Yemin ederim sunun avrat cenesinden biktim nefret ediyorum artik.Ya bir adam ,adam gibi adam T.C nin Basbakanligina göz dikmis bir sahis böyle karektere sahip olabilirmi,bu ülkenin lideri yaparmi bu halk.Ya pesinden gidenleri ne demeli?Bunlar hem sagir hem kör.RTE gittinden nasil giderse gitsin.T.C batirma pahasina bile olsa bunu yapmaya calisiyorlar.Rezalet bunlar,bunlarin neresi ilerici.Böyle yobaz bir zihniyet nasil olurda kendini böyle modern,ilerici ,laik olarak tanimlar

24
12
yanıtYanıtla
xxxKarambol8080@mynet.com:

Şu köylü için birşeyler yapsan o bile seni kurtarırda nerde sende o kafa dedikleri kadar varsın yanı harbi kemal sın

20
7
yanıtYanıtla
SADUNela_goz_iletisim01@hotmail.com:

BOŞ BOŞ KONUŞUYOR KEMALCİM HALK SOZUNU SOYLEDİ

20
7
yanıtYanıtla
BERAATsherlockholmes333@hotmail.com:

Sen ayakkabı kutularını 700 bin liralık saatleri devlete 0 vergi veren iş adamlarını savun ben Bu adamı savunacak istersen yüzde 90 al umrumda bile değil ! Ben yetim hakkı yiyene çanak tutmam sindiremem bunu

11
10
yanıtYanıtla
temelcityistanbul17@gmail.com:

bu ülke de din mi bıraktınız ulan ne var ne yok yuttunuz deniz feneri devlet feneri kurban derisi demediniz hazine arazileri demediniz...kumsal alan halka bırakmadınız sahiller de hepsini yandaşlara peşkeş çektiniz...sahi siz müslğman olmayasınız...din kim müslümanlık kim siz kim..

8
10
yanıtYanıtla
cem123@hotmail.com:

bu ke-mal böle konusuyo ya inadına rte. sana 3 koyun verseler 3 unude kaybedersin ke-mal sen git evinde yat emekli ol senden bu ülkeye hayır gelmez.

6
10
yanıtYanıtla
halilener0407@gmail.com:

cem sende ezik ol hayatinda veya cocuklarin ezik olsun rte cocuklarida saraylarda yasasin senin gibilerinin Hakki ezik olmaktir

yanıt0
yanıt0
cem123@hotmail.com:

halil zoruna gıttı galıba çok şükür ezik değiliz alnımız ak boynumuz dik.ama sizlerde bi eziklik var 12 senedir seçim kazanamıyosunuz.e halıyle sinirlisiniz moralınız bozuk.içinizdende bi adam çıkmıyor yahu cumhurbaskanlıgına. bakalım hangi köy çobanını gösterceniz aday :))))))

yanıt0
yanıt0
COBANI.SHAiq.@mail.ru:

CEMO, CEEEMOO . KAMAL BEYIN KOYUNUNUN BIRI ZATAN SEN . SENI KAYB ETMIS .SUKURLER OLSUN SENI RTE OTARIYOR.

yanıt0
yanıt0
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title