Haberler

Kiler Bonus'la Market Harcamalarında %30'a Varan Tasarruf

Güncelleme:

DenizBank, Kiler Grubu ile Kiler Bonus ortak markalı kart projesini hayata geçirdi.

Kiler Bonus sahipleri market harcamalarında %30'a varan oranlarda tasarruf edecekler. Kart sahipleri Bonus'un tüm fayda ve fırsatlarından yararlanırken Kiler Kazanç Kart'ın özelliği olan kazanç puan toplamaya da devam edecekler.

Lansmana özel kampanya ile 12 Şubat – 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında Kiler Bonus'la yapılacak ilk 100 TL'lik Kiler alışverişlerinde 50 TL bonus kazanılacak.

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle farklılaşan DenizBank, Kiler Perakende ile önemli bir iş işbirliği yaptı. DenizBank, Kiler Perekande ile ortak markalı kart projeleri için münhasırlık anlaşması imzaladı. Anlaşmanın ortak projesi olan Kiler Bonus için 12 Şubat 2013, Salı günü İstanbul Sapphire Seyir Terası'nda tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Kiler Holding Perakende Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kiler ile Kiler Perakende Genel Müdürü Nihat Özdemir katıldı.

Bonus'un tüm özellikleri Kazanç Kart faydaları ile birleşti.

Kiler Bonus; Bonus'un tüm özelliklerini taşıdığı gibi Kiler Marketleri'nin sadakat programı olan Kazanç Kart'ın sunduğu tüm fayda ve fırsatlardan da yararlandırıyor. Öte yandan düzenli kampanyalar ile müşteriler Kiler Bonus'larını kullandıkça kazanacaklar. Market harcamalarında %10 ile %30 arasında değişen oranlarda indirim ve ilave puan kazanımları Kiler Bonus sahiplerini bekliyor. Üstelik lansmanla birlikte Kiler Bonus'un çıkışına özel düzenlenen kampanya ile 12 Şubat – 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında Kiler Bonus'a başvuranlardan ilk yıl kart ücreti alınmayacak, aynı zamanda bu tarihler arasında ilk 100 TL'lik Kiler alışverişlerinde de 50 TL bonus kazanılacak.

"DenizBank'ın perekende bankacılıktaki gücünü Kiler Bonus'a da aktardık"

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, toplantıda yaptığı konuşmada Türkiye'de perakende sektörünün potansiyeline dikkat çekti. Kiler Bonus'un iki kurumun ortak gücünü yansıtacağını kaydeden Ateş, " Türkiye'nin en önemli markalarından Kiler ile yaptığımız iş birliği, hem bizlere hem de tüketicilere kazandıracak. Ortak markalı kredi kartı ürünlerimize bir yenisini, Kiler Bonus'u ekliyoruz. Miles & More ve Sea & Miles projelerinde ulaşım, Türkiye'nin en geniş katılımlı futbol programı Taraftar Bonus, belediyelerle birlikte çıkardığımız şehir kartları projeleri gibi güçlü ortaklıklarla büyüyen kart portföyümüze bir yenisi perakende sektöründe Türkiye'nin en büyük markalarından Kiler ortaklığıyla Kiler Bonus'u ekliyoruz. Bonus'un geniş üye iş yeri ağı, kampanya altyapısı ve diğer tüm fırsatları ile Kazanç Kart'ın tüm avantajları Kiler Bonus'ta toplandı. DenizBank olarak perakendenin Türkiye için önemini biliyor ve bu alanda da insanlarımıza en iyi hizmeti vermek için uğraşıyoruz. DenizBank'ın perekende bankacılıktaki gücünü Kiler Bonus'a da aktardık. Kiler Bonus; Bankamıza, Kiler Perakende'ye ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Kiler Bonus ile memnuniyet artacak

Kiler Holding Perakende Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kiler, "Kiler olarak, gelecek yıllarda teknolojiyi yakından takip ederek tüketici beklentilerini ve alışkanlıklarını doğru okumanın, en az fiyat rekabeti kadar önem kazanacağını öngörüyoruz. Bu kapsamda yaklaşık 2 yıldır Kiler'in tüm alt yapı, müşteri ilişkileri yönetimi, teknoloji kullanımı ve mağaza organizasyonlarını bu öngörüye göre planlamaya ve uygulamaya başladık. Hem müşterilerimizden hem de tedarikçi ve üretici firmalardan çok iyi geri dönüşler alıyoruz. Kiler Bonus kart projesi de bu süreçte gündemimize girdi. Bugüne kadar Kazanç Kart ile müşterilerimizle kurduğumuz bağ oldukça kuvvetli oldu. Kiler Bonus ile bu bağın artacağına, müşterilerimizin kazançlı alışveriş yaptıklarını daha çok hissedeceklerine ve sağlanan avantajlar ile memnuniyetlerinin artacağına inanıyoruz. Başta Sayın Hakan Ateş olmak üzere tüm Denizbank ailesine, Kiler'deki çalışma arkadaşlarıma, bu işbirliğinde emeği olanlara bir kez daha huzurunuzda teşekkür etmek isterim. Umarım önümüzdeki dönemde daha pek çok başarılı işe birlikte imza atarız." diye konuştu.

Kiler Bonus'a başvurmak çok kolay

Kiler Bonus'a başvurmak için "KILER" yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numarasını 3280'e göndermek yeterli. Tüm DenizBank şubeleri, www.denizbank.com ve 444 0 800 DenizBank iletişim merkezi üzerinden de Kiler Bonus'a kolayca başvurulabilir. Ayrıca tüm Kiler mağazalarında da kart talebinde bulunabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hakan Ateş Denizbank Türkiye Kiler Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title