Haberler

Kıbrıs'ın İncisi Acapulco Resort

Kıbrıs eşsiz güzellikteki kumsalları ve koyları ile her zaman tatil için vazgeçilmez yerlerden biri olmuştur.

Kıbrıs eşsiz güzellikteki kumsalları ve koyları ile her zaman tatil için vazgeçilmez yerlerden biri olmuştur. Kıbrıs'ın bu güzellikleri yerinde yaşamak için Acapulco Resort & Convention & Spa gerçekten çok iyi bir alternatif. En ayrıcalıklı Kıbrıs otellerinden biri olan Acapulco Resort & Convention & Spa dünya standartlarında bir tatil vadediyor.

Çatalköy mevkinde bulunan tesis, Girne Şehir Merkezine 8 km ve Ercan Havalimanı'na ise 28 km mesafe uzaklıkta bulunmaktadır. Acapulco ayrıca Girne Kalesi, batık gemi müzesi, St Hilarion Kalesi gibi önemli tarihi ve turistik yerlere sadece birkaç dakika mesafe uzaklıktadır.

Tam pansiyon konaklama yapabileceğiniz Acapulco Resort'ta sabah, öğle ve akşam yemeklerini açık büfe olarak temin etmeniz mümkündür. Limitsiz yerli alkolü içki ve alkolsüz premiks içecekleri ise ücretsiz olarak temin edebilirsiniz. Acapulco Resort' ta Akdeniz ve Kıbrıs mutfağından mükemmel lezzetleri günün her saatinde tatmanız da mümkün.

Farklı tipte odalara sahip olan Acapulco'da otel odasında veya villa tipi odalarda konaklama yapmak mümkün olmaktadır. Acapulco'nun villa tipi odalarında siz ve sevdikleriniz için gerçekten her şey düşünülmüş. Villa tipi odalar modern bir şekilde misafirlerin konforu ve huzuru düşünülerek çok ince bir zevkle döşenmiş. Aradığınız pek çok şeyi villa tipi odalarda bulabilirsiniz.

Tatilin vazgeçilmezi olan aktiviteler bakımından Acapulco Hotel yaşanılması gerekir. Kendine ait bir kumsalı olan Acapulco'da motorlu ve motorsuz su sporları ile meşgul olabileceğiniz gibi tesiste bulunan özel spa merkezinden de faydalanabilirsiniz. Gece showları ve animasyonları da unutmayalım.

Siz ve sevdikleriniz için güzel bir Alternatif olan Acapulco Resort & Convention & Spa'yı Anı Tur farkı ile keşfedin.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Kıbrıs Girne Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title