Haberler

Kıbrıs Gazisi Emekli Tuğgeneral Borataş Son Yolcuğuna Uğurlandı

Hayatını kaybeden 68 yaşındaki Kıbrıs gazisi emekli Tuğgeneral Recep Hakkı Borataş ve Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler’in kayınvalidesi Latife Yücel, Kocatepe Camii’nde kılınan cenaze namazlarının ardından son yolculuklarına uğurlandı.

Hayatını kaybeden 68 yaşındaki Kıbrıs gazisi emekli Tuğgeneral Recep Hakkı Borataş ve Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in kayınvalidesi Latife Yücel, Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazlarının ardından son yolculuklarına uğurlandı.

Kıbrıs gazisi emekli Tuğgeneral Recep Hakkı Borataş için Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreni öncesi Borataş ve ailesi taziyeleri kabul etti. Kocatepe Camii'ndeki cenaze törenine Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve eşi Kamuran Özel, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Recep Bülent Bostanoğlu, emekli Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Avni Atilla Işık, EDOK Komutanı Orgeneral Kamil Başoğlu, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal ile Ankara Garnizonu'nda görevli çok sayıda general, subay, astsubay ile emniyet mensubu katıldı. Cenaze namazının kılınmasının ardından 68 yaşında hayatını kaybeden Borataş'ın cenazesi top arabasına konuldu ve tören geçişi yapıldı. Geçiş sırasında komutanlar selam dururken, Borataş ailesi gözyaşlarını tutamadı. Daha sonra askerlerin omzunda top arabasına kadar taşınan Borataş'ın cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ORGENERAL GÜLER'İN KAYINVALİDESİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in eşi Demet Güler'in 81 yaşında hayatını kaybeden annesi Latife Yücel için de Kocatepe Camii'nde tören düzenlendi. Cenaze töreni öncesi Orgeneral Güler ve ailesi taziyeleri kabul etti. Latife Yücel'in naaşı öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, kaynanasını üniformasını çıkartarak sivil kıyafetleriyle uğurladı. Güler, cenaze töreninin ardından makam aracı yerine özel aracıyla Gölbaşı Aile Mezarlığı'na gitmeyi tercih etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yaşar Güler Kocatepe Kıbrıs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title